4.3.12

Haudii

Tänään mulla oli Tompalla estevalkku ja saman aikasesti pikku-veera meni hiihtoratsastaa meijän kaverin ponilla ekaa kertaa. Munkin oli tarkotus tulla hiihtoratsastaa, muttakun noi meni nyt vähä päällekkäin niin en sitte päässytkään. Kuullosti ja näytti tosi hauskalta kun kattelin kuvia. Mutta onneksi ponin omistaja (joka on meidän kaveri jonka nimi on myöskin Veera) sanoi, että voidaan mennä joku toinen vkl kans hiihtoratsastaa nii, että mäkin pääsen mukaan, jeij ! :)

Estetunnilla Tompankanssa harjoteltiin ensin sellasta puomijuttuu, sitte sellast kolmen esteen suhteutettu väli juttuu,että piti kumpaankin yrittää tietyn verran askelia aina ja se oli tosi hauskaa just tyylii pyytää etee jos halus ne kolme askelta ja tosi paljon koota jos halus vaik kuus askelta. Lopuks mentiin viel rataa, mikä oli aika pitkä, mut kyl mä muistin. :) Eli tomppa oli siis tänää ajoittain aika veltto jopa, mutta radalla se oikee niinku sytty , muttei liikaa, eli ihan kiva! :)

Tompan jälkee menin Mantalla maneesiin ja tarkotus oli just et treenaisin sen sillee kunnol, mut en kauheen kauaa, nii hyväks et se ois hyvä huomenna ku mul on tunti. Manta oli heti alusta asti tosi mukavan tuntunen. Tein just pari takaosa käännöstä, niin et katoin peiliin, ettei se ruuvaa, mut ei ruuvannu, hyvin veti ;) ja sitte avot + sulut (oli hyvin tilaa ku maneesi oli iihan tyhjä :o ) sitte viel laukanvaihdot käynnin kautta. Siel toisella puolella maneesii aluks ku menin, nii manta ei millää pysyny rentona ku siel alko naksuu ku pakkane kiristy (joo o näin meillä peltihallissa) mut onneks se ei kestäny kauaa se naksumine. About 15min (?) Sit lopuks menin vielä siitä mun tulevasta kisaradasta sen alun (ku en muistanu loppuu, hups xd) ja sitte verkkasin ja palasin tallille. :)

Ja joo tosi kiva, meillä meni varmaa ainakin puol tuntia ennen kun me saatiin äitin kaa kaikilla viiloilla ja pihdeillä se tompan portti auki, katsokaas, kun äiti oli vieny tompan ulos sen jälkee ku olin ridannu sen ja sehän ei edes tienny miten se laitetaan kiinni ? ja sitte se oli menny sillee jännästi et oikeesti me, eikä iltatallin tekijäkää millää saanu sitä ja sit me jo päädyttii siihen, että se pitää katkasta se ihmeen ketju lukko systeemi, mutta ne pihdit ei ollu tarpeeks terävät, onneks sitte aukes kuitenkin lopulta niiden viilojen ja muitten kanssa. Oli Tomppaki ollu jo vähän kärsimätön... :D
Tässä vielä vähän kuvia tältä päivältä! Osa on meidän ihanalla Canonin järkkärillä otettuja joka ei aina tarkenna kunnolla, thanks ♥ ja osa mun ihq 5megapixelin kännykkä kameralla, haha :D En nyt jaksa laittaa isommaksi joten klikkaa niin näät kuvan suurempana! Okei, ihanku kukaa ei ois tienny ;)

 super söpö hiihtoratsastusponi jakki-nakki !
 Veera valmistautumassa... ne muute laukkaski! ei kyllä tässä kuvassa.... :D
 fiuuu :D
 ihana tää laatu täs niinku nois lopuiski ♥
 Manteeee <3

 Sieltä ne pelottavat hiihtäjät tulee ! :o
Tomi ja mä, me tallilla vaan... ;D
 ihan tyhjä maneesi, oho ! :o
teinipeiliiiix feat. manta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: