19.5.12

Tomppa 12.w ♥

Tompalla oli tänään 12 vuotis synttärit!! ♥ (:
Vitsi mä nauroin näitä kaikkii veeran videopätkiä katellessani mitä eepu kuvas, niin tässä yks teille nähtäväks! :DDDd




Tänään jouduttiin herää jo klo 5.00 Wiknerin aluekoulukisoja varten. Olin tehny letit jo edellisenä iltana niin medän ei tarttennu ku harjaa vaa ja heittää traikkuun.

Verkkasin jotain 40min ja tunsin heti, ettei Manta ollu kovin hyvä edes verkassa. Tein siin siirtymä harjotuksii ja muuta et saisin sen paremmin ulkoavuille ja pohkeen eteen ja kyl se sit tulikin iha hyvin.
Radalla Manta oli tosi jännittynyt ja jäi vähän pohkeen taakse kun oli niin tahmee välillä, mut ihan ok.
Tompankaa jäi lyhyempi verkka (noin 30min) kun luokassa oli vaan 6 osallistujaa. Tomppa ei ollu kovin jännittynyt mut seki oli tosi tahmee ja aika etupainoinen välillä. Tai ainakin ne tuntuivat siltä. :S

Kuitenkin Mantalle 64.9% ja Tompalle 63.7% ja 1. ja 2. sijat! :D ja voitin yhteensä 100e Hevosmereen, wuhuu! :D

Tää alkaa olla jo aika "yksitoikkoista" tää sijoittuminen, mut eiks se oo vaa hyvä, right ? :D

Kisa-apuri Erika ja Manta-muru :)






  Tässä jotain kuvia Tompan radasta. Mantan radasta ei omalla kameralla ehditty ottamaan, mutta molemmat radat on kyllä videolla, mut en jaksa niitä nyt alkaa leikkelee ja youtubee latailee :S

Kotiin päästyää syöteltiin poneja ulkona auringon paisteessa ja sit sain viel idean nii käytii nopeesti pyörö-aitauksessa kuvaamassa sellasia "rakenne" tyyllisiä kuvia mm. sukupostiin. :)


Kotona hengalitiin vaan Eepunkaa ja kateltii näit videoit ja kuvii ja mentiin itekki ulos kuvailee ku oli nii kaunis ilma. :) 
Nyt oli sen verran rankka tää loppuviikko kun Lappeenrannassa yötä ja vielä tää wiknerin kisa niin huomenna ne ansaitsee kyl ihan vaa kävelypäivän palautumisen vuoksi! Ne saatto kans siks just olla molemmat sellasii -einiinhyviä- ku se lappeeranta oli jo aika rankka reissu, mut täytyy tottua ku kesälläkin on sitte niitä kisaviikkoja ja muista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: