C-Tom

Päivitetty viimeksi syyskuussa 2012
"Tomppa"
s.2000
Saksanratsuponiruuna
e. Dana
i. Costa
Saksa > Suomi 2007
Ko. He A
Re. 90cm Tomppa tuli mulle ensimmäiseksi poniksi lokakuussa 2010. Koko 2010-2011 talvi harjoittelimme perusasioita, tutustumista toisiimme ja kaikkeen mitä hevosenomistajuus tuo tullessaan. 2011 kisakausi oli vain harjoittelua/esimakua kisoihin joka täyttyi seura He B ja harvaisista alue He B luokista joista tuloksia yleensä siinä 56-62% väleillä.

Syksyllä 2011 pituus alkoi pukata vastaan ja tiesin, että kasvan vielä. Ja meillä oli vielä pikkusisko Veera (10), joka oli myös innokas ratsastaja, joten päätimme hankkia Mantan. Sinä talvena samalla kun ratsastin Mantaa ja sen kauden vielä silti Tompalla niin yhteistyömme alkoi kehittyä paljon!

2012 kisakautena menin pari alue he B kilpailua, ja kaikissa ruusuke mukaan mm. poniderbyn molempina päivinä neljäs ja koko poniderbyssä kolmas! Kansallista He B-He A kilpailuja eli ponicuppia menin myös missä jopa voitimme sen ensimmäisen osakilpailun Lappeenrannassa prosentein 67.4! Tänä kesänä olen saannut Tompasta kouluponina luulisin, että meilkein kaiken irti mitä vielä voi saada.
Tästä ensikaudelle jatkaa sitten pikkusiskoni Veera, jolla on yhteistyötä Tompan kanssa jo ollut puolivuotta ! Tomppa on mitä parhain ensiponi kisauraansa aloittelevalle, kuten minulle ja veeralle! :)

Tässä vielä muutama kuva Tompasta ja minusta, sekä Veerasta ja Tompasta!