24.6.13

Muutoksia suunnitelmiin

Nyt lähiaikoina on tullut paljonkin muutoksia suunnitelmiin ja muita yllätyksiä mitkä johdattavat aina varasuunnitelmiin. Kuitenkin päätin nyt tänne blogiin tulla ilmoittamaan sen verran, että postauksia ei taida tulla nyt vähään aikaan, sillä lähden keskiviikkona Saksaan pariksi viikoksi treenaamaan uudella hevosellani Wollella!
Tätä oltiinkin suunniteltu itseasiassa jo jonkin aikaa alku kesästä, mutta nyt se on varmaa ja lentoliputkin jo varattu. Kaikki on nyt vähän "sekavaa" kun kaikkea ei aina - varsinkaan, kun mikään ei ole aina varmaa - niin tänne julkisesti tulla kirjoittelemaan, mikä on ihan ymmärrettävää, sillä ei nettiin kuulukkaan kirjoitella liian yksityiskohtaisesti yksityisasioita. Kaikki saattaa siis olla vähän sekaisin, että mitä tulee nyt tapahtumaan jne. Manta saa pitää sen aikaa ihan lomaa näin rankoista treeneistä ja kisoista ja sille on jo hoidettu sen ajaksi liikuntaa, kun olen poissa. :) Vähän tietty jännittää, kun se on aika uusi paikka, aivan uusi ja vieras hevonen, enkä ikinä ole lentänyt yksin :o noh.. onneksi kuitenkin osaan puhua jotenkin sujuvaa englantia ja lentokentätkin ovat toivottavasti aika selkeitä. Huomenna aijon varmaan käydä vielä kävelyttämässä Mantaa, ratsastamassa Tompan ja muuten pakkailla loppupäivä matkaa varten, sillä lentoni lähtee ke klo 7.30 aamulla, joten luvassa on aikainen herätys!

Tässä vielä pari kuvaa eiliseltä, viimeisiä ratsastuksia Mantalla ennen matkaa. ♥mihin hävisi tarkennus? 

miss Leuhka :D

Malttakaa siis lukijat pysyä kärsivällisinä tämän aikaa, sillä otan varmaankin kameran ja/tai videokameran mukaan Saksaan, joten luvassa on jättipostausta sitten sieltä kun palaan kotiin! ;)

En myöskään tiedä, mitä jatkossa teen tälle blogille ja minne ajattelin kirjottaa Wollesta? Tämä on kuitenkin "Ella ja Manta" -blogi, joten pitäisiköhän mun tehdä syksyksi uusi, vai jatkanko bloggaamista ollenkaan? En kuitenkaan haluaisi poistaa tätä vanhaa, mutta se jää nyt mietintämyssyyn. Ideoita?

Ainiin, ja mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta? Värimaailma on sama kuin ennen, mutta itse tykkäsin Reetan tekemästä hienosta bannerista tosi paljon, kiitos! Ja siksi vaihdoinkin samalla tuon taustankin. :)

27 kommenttia:

 1. Elä ainaskaan lopeta bloggaamista! Minne päin Saksaa lähet ja voisitko kertoa enemmän wollesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, en tietenkään haluaisi, mutta syksyllä alkaa lukio ja sekin vie varmasti paljon enemmän aikaa kuin peruskoulu, joten mietitään! Lähden länsi-saksaan, sen tarkemmin en viitsi kertoa paikasta. Wollen voin esitellä tarkemmin heti kun tutustun siihen itsekkin paremmin. :) Mutta semmoinen 167cm rautias piirtopäinen ruuna. :)

   Poista
 2. et saa lopettaa bloggaamista, sun blogis on yks mun lemppareista!:) ja ihan hyvin voit vaihtaa blogin nimen ja laittaa sen "Ella & Wolle" esim :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! :) Ja niin tietty, tai voisi tehä ihan uuden sillä nimellä, kun muuten jos vaihdan tämän nimen ja osa ei tiedä ja etsii tällä nimellä, niin lukee vain, että "blogi poistettu" tms. vaikka oisin vain vaihtanut url. :/

   Poista
 3. Onnea saksaan, mä en kyllä uskaltaislentää yksin ! :DDD

  Älä lopeta !! Ilmota vaikka 1 vko ennenku vaihat osotteen nii joka postauksessa, että osoite muuttuu tänä päivänä, ja sitten päivämäärä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos, toivottavasti selviin :D Ja juu, pitää miettii. :)

   Poista
 4. Ihana ulkoasu ja banneri! Sun blogistas on tullut mun lemppariblogi ja odotan aina innolla uutta postausta! :) onnea Saksaan!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tämä ulkoasu & banneri!! ;)) <3 <3 <3 Ja onnea sulle sinne saksaan <3!! :) Toivon nyt vain, että et lopeta bloggaamista, koska sulla on niiin ihana blogi ;D <3 Mutta ymmärrän kyllä jos aika ei riitä, mutt peukut vaan pystyyn ja toivon ;)

  VastaaPoista
 6. Voi että, varmasti hieno kokemus se Saksa! :) Onnea vielä! Älä lopeta, olet mahtava bloggaaja! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Kokemuksenahan varsinkin :) ja kiitoksia paljon, kiva että tykkäät! :)

   Poista
 7. Toivon kovasti, ettet lopettaisi bloggaamista, sun blogi on mahtava ja kaikki postaukset ovat aina mielenkiintoisia!! :) Tsemppiä Saksan reissulle, onko sulla siellä valmentaja sitten joka puhuu englantia vai? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Ihan mahtava kuulla, että tästä pidetään! :) ja kyllä siellä on suomalaisiakin, ja yhden ihan suomalaisen pitäisi mua valmentaa siis siellä. :)

   Poista
 8. voisit pitää nimenä vaikka ton ella ja manta, ja sitten tunkee tohon loppuun sen wollen? :D sit kaikki löytäis edelleen sun blogin jnejne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm pitää kattoo, mutta miksi siinä lukisi edelleen Manta kun manta ei jää. :/

   Poista
 9. Ihana postaus! Ja onnea Saksaan! Sun postauksia voi aina odottaa innolla ja ne onkin mielen kiintoisia

  VastaaPoista
 10. ää et lopeta :) vaiha vaan toi teksti: ella ja walleksi tai jotain vastaavaa :) ! oot niin ihana ja pirtee joten en haluu et lopetat<3 huom tää oli käsky, ei toive ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää oon surkee siis ella ja wAlle* XDDD

   Poista
  2. ooon tuplamegaextra surkee, korjaan ella ja wOlle* XDDDDDD hihi osaan kyllä

   Poista
  3. Voi kiitos paljon, ihanaa saada näin paljon positiivista palautetta! <3 ja niimpä se oisi yks vaihtoehto, että vaihtaa sen nimen, pitänee miettiä. :) Ja ei ole väliä sanooko Walleks vai Wolleks kun en ole itsekkään vielä päättänyt miksi sitä aijon kutsua. ;)

   Poista
 11. Ihan superhienoa että oot löytänyt uuden hevosen! Muista että vaikkei heti aluksi sujuisikaan, koska kyllä se siitä! Ja kyllä sulla varmasti sujuu kun ratsastat niin hyvin :) minkä ikäinen ja tasoinen Wolle on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! Wolle on 10v ja menee va B-A :)

   Poista
 12. No voit tehä uuden mut mite sit kaikki veeran postukset ku ne on hauskoi

  VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: