3.6.13

Kesäloman alun kuulumisia

Noniin, nyt on sitten peruskoulu mun osalta ohi ja kauan odotettu kesäloma alkoi! Ajatelkaa, multa tää on ainakin mennyt nyt ihan ohi kun en oo ees ehtinyt miettiä sitä kunnolla, ei enää yläkoulua ja syksyllä sitten suuntana lukio! Nyt kumminkin aika kauan aikaa siihen, kun kesälomakin vasta alkoi, vaikka tämäkin menee varmaan tosi nopeasti, sillä nytkin on jo juhannukseen asti joka viikko jotain kisoja/ohjelmaa, ettei voi lähteä mihinkään ainakaan pitemmäksi aikaa ja jättää ponia ratsastamatta. 

Mantan kanssa on mennytkin nyt ihan hyvin. Itseasiassa viime viikolla saatiin sähköpostia, että me päästiin mukaan ensi viikon finnderbyyn! Ne ovat siis kansainväliset kouluratsastus kilpailut minne liitto valitsi 7 isoa ponia ja 5 pikkuponia ja myös junnuja ja nuoria, sinne osallistuvat näkyvät ainakin täällä.

Lupailinkin jotain tarkempaa postausta niistä SM:stä, mutta eipä tohon aikasempaan postaukseen nyt mitään erikoisempaa lisättävää ookkaan. :) Tässä vielä pari kuvaa sieltä.

Janni <3

Aww Mea ja Emmi ovat niin söpöjä. :3

Paras tyttö ♥ ©Heidi Lammi

©Heidi Lammi

Eipä tässä mitään erikoisempaa, nyt taas tsempit päälle ja kamat kasaan ja keskiviikko aamuna ajellaan Ypäjälle ja ratsastetaan siellä Stellan ja Markon silmän alla, koska siellä meillä on lyhyt valmisteluleiri niihin to-pe kv kisoihin.

Tässä siis aikalailla kiirettä pukkaa, kun on tämä finderby ja heti seuraavalla viikolla osallistuin Mantalla junnuderbyyn. Ennen oon mennyt poniderbyä, mutta nyt se tuntui vähän liian helpolta jos menisi alue he B kun on kisannut aikaisemmalla viikolla kv kisoissa... joten sinne siis hevosten joukkoon. :) Mutta sen jälkeisellä viikolla varmaan enemmän palauttelua, kun on juhannuskin niin vietetään varmaan aikaa itse mökilläkin, joten ajattelin, että silloin kisojen jälkeen mulla ois ehkä aikaa ehtiä toteuttaa jotain erikoispostaustakin, joten ideoita satelemaan vaan tonne kommentti boksiin! :)


Tuli tässä mieleen vielä, että oisko kellään kuvia Mantasta ja musta, esim SM:stä, tai sitten jos on tulossa kuvaamaan finnderbyyn niin ilmotelkaa! Itse kun ei ikinä oo ketään omaa henkilökuntaa siihen kuvaamiseen kisoissa kun aikaa menee siinä kaikkeen muuhunkin tarpeelliseen kuin kameran kanssa heilumiseen. :D Iso kiitos jo etukäteen. :)

20 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja onnea hirveesti finnderbyyn :)!

    VastaaPoista
  2. Vautsi kuin hieno juttu toi finnderby! Tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jii niimpää, jännittää :D kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Tuliko juotua alkoholia päättäreiden kunniaksi?? :)

    VastaaPoista
  4. Mulla olisi teistä kuvia, ei erityisen laadukkaita mutta edes jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja paljon tsemppiä Finnderbyyn! Ratsastit SM:meissä hienosti :)

      Poista
    2. Heii haluutko lähettää mulle niitä säpöön? :) ella_lumi@hotmail.com ja kiitos paljon!! :)

      Poista
  5. Ella ihan sika mahtavaa,että pääsit derbyyn, jee tsemppii !! ;)

    VastaaPoista
  6. Ihan näin btw valmentaako sua se Maacha (ei pienint hajuukaan miten kirjoitetaam) ja jos, tiedätkö missä valmentaa? kun olisit sen valmennuksesta kiinnostunu... Muistan sen nähneeni SM:ssä mutten enää muista kenen kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, kun mua valmentaa Holopaisen Riitta. Mutta toi ketä sä kyselit niin valmentaa ainakin Jannia. :)

      Poista
    2. Aa sekotin sen sitten siihen. Täytyy sitten muualta kysellä & onnea finnderbyn sijoituksesta!

      Poista
    3. Ekasta viestistä korjaus kirjoitin olisit ni tarkoitin tietysti että olisin :D

      Poista
    4. Juu huomasin , ja kiitos! :D

      Poista
  7. mikä takki sulla on tossa viimesessä kuvassa? :)

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: