20.6.13

Kahden ponin päivä

Heipparallaa taas! Tänään kun Karo oli ollut meillä yötä niin se tuli mun kanssa tallille vähän auttelemaan kun meninkin pitkästä aikaa molemmat ponit! Ei mennytkään niin kauan tänään, kun Karo laittoi toisen kuntoon ja piti toista ja kuvasi vielä samaan aikaan. Tarkoitus oli alunperin, että Karo tulee kuvaamaan kun kerran oli meillä ja veera menisi tompan, mutta sitten tuli vähän mutkia matkaan ja päätyikin siihen, että mä sain mennä sillä. :)

Ensin aloitin Mantalla ihan verryttelemällä kevyessä ravissa ja laukassa. Se tuntui aluksi aika jäykältä kaulasta ja kyljistä joten päätin taivutella sitten erilaisilla ympyröillä aika kauan. Mun oli tarkotuskin ratsastaa molemmat vaan lyhyesti "läpi" niin verkan jälkeen pidin pienen kävelytauon ja aloin hommiin. Tein ensin vain aluksi ympyrällä puolipidätteitä ja eteenratsastuksia, sitten avoja ja sulkuja minkä jälkeen vähän laukkaa ja käynninkautta vaihtoja. En mitään kummempia siis. Taisin olla itsekkin vähän jäykkä ratsastaja, kun en ollut ratsastanut edellisenä päivänä, joten siksei ollut ihan paraskaan päivä, muttei aina voi ollakkaan.  Vaikka karo sanoi, että se näytti tosi kivalta. :) Paras poni kuiteski ♥









Karo-orja












































Sen jälkeen vaihdoin Tomppaan. Tomppaa en ollut mennyt kunnolla ainakaan kahteen viikkoon? Joten en odottanut mitään super super hyvän tuntuista ponia sieltä tulevan. Mutta itseasiassa Tomppa oli tosi kiva! Sillä oli ollut edellisenä päivänä vain vapaapäivä, joten ainakin se oli tosi reipas ja tosi pehmeä ja vetreä molempiin suuntiin! Verkan jälkeen alkoi kyllä tulla vähän ongelmia kun tein tai yritin tehdä avoja ja sulkuja, mutta Tomppa vaan jännitty ja puri kii, joten Karon piti vähän neuvoo mua sen kanssa, voi näitä pikku poneja.. kuitenkin lopulta se oli ihan pehmeä niissäkin, en jaksanut kuitenkaan jäädä tappelemaan tai tekemään liikaa just vapaapäivän jälkeen, joten tein vaan pari, aika huonoa kyllä. Laukassa tein vaan vähän käynninkautta vaihtoja ja kokeilin pari laukavaihtoakin ihan huvin vuoksi. Lopuksi hyppäsin pari pienen pientä ristikkoa, jotka oli jo valmiiksi kentällä. Tomppa menikin oikeastaan tosi hyvin, positiivinen yllätys suorastaan! Voisin mennä useamminkin jos kerkeäisin. ;)



































Eipä tässä nyt muuta, että talleilun jälkeen käytiin vielä Karon kanssa syömässä ja saatoin sen sitten juna-asemalla, kun sen piti mennä vielä ratsastamaan oma poni. Mäkin tästä lähden mökille viettämään juhannusta perheen ja serkkujen ja parin kaverin kanssa.

 Pitäkäähän hauska juhannus! :)

16 kommenttia:

  1. Oiii vähänkö Tomppa on sulonen! Ihana otsapanta! ♥ Ja Manteli on niiiiiin super hieno!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos Ida! Niin ne onki <3 ja me itseasiassa ostettiin toi otspanta Mantalle keväällä,mut se oliki liian pieni sille nii käy sit Tompalle! :)

      Poista
  2. Hihii, hienosti meette Mantan ja Tompan kanssa! :) <3 Ja toi on jotenkin niin kivan näköstä, kun oot Tompalle vähän iso, mutta hienosti kummiski meette! :D <3 Entiiä, mut söpön näköstä se on !!:D <3

    VastaaPoista
  3. Ainahan Manta näyttää kivalta :)

    VastaaPoista
  4. Meette jälleen tooosi hienosti! ;D <3 Ja nähtiin muuten teijät kun ratsastit Mantaa & Tomppaa just tällön, kun me haettiin heppoja laitsalta :)) Ja meette kyllä ihan livenä katsottuna yhtä upeesti kuin kuvissa näyttääkin (ellei hienomminkin :D) <3

    VastaaPoista
  5. Vähä upeita molemmat ponit!♥

    VastaaPoista
  6. Kui hieno bansu !!! Ja sulla on ihanat ponit :)))

    VastaaPoista
  7. Olen blogisi uusi lukija! =) kivan olonen blogi ja hieno poni sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan! Ja kiitos paljon! :)

      Poista
    2. Onko toi poni millä menit toi rautias myös sun :o sori oon vasta alkanu seurailee sun blogii mut tosi hyvä tää on;)! Ja sitten ku saat sen wollen niin onko sulla sitten kaksi hevosta ? Tai jos myyt vain mantam ja se pikkuponi jää sulle vai?

      Poista
    3. Joo aivan oikein. Tällä hetkellä ollaan vähän niinkuin "kolmen hevosen kahleissa" mutta siis tarkoitus oisi nyt myydä Manta. Tomppa jää ja sillä ratsastaa sitten mun 11-vuotias pikkusisko Veera. :)

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: