25.5.13

Pikainen päivitys SM:stä

Eli kirjoitan nyt vain iPhonilla pikaisesti poni eilisestä (pe) ja tän päiväsestä poni SM:istä. Eli eilen tultiin ja mentiin joukkueohjelma. Rata oli ihan ok, rikkeetön ja hyvä mun mielestä. 64.4% ja oltiin 8/27 Ja 7. Sijottu siinä luokassa joten oltiin ekoja ei sijottuneita. Vähän ärsytti taas tietty kun ruusuke ei ois oööu kaukana kun 7. Sijalla oleva sai 64.5% , mutta kuitenkin 12 parasta ratsukkoa pääsi seuraavan päiväiseen ponien kür finaaliin joten päästiin kuitenkin sinne, jee! Poni jäi jabaan yöksi ja me mentiin serkuillemme kilsan matkan päähän yöpymään. 

Tänään eli lauantaina oli siis kür finaali johon ei enää jännittänyt niin paljo kuin esim edellisen päivän rataan, kun mietin vaan ettei mulla oo enää mitään menetettävääkään kun 12 parhaan joukos suomen kärjes on jo ihan hyvä. Mutta yritin tietty silti parhaani. Rata oli ihanhyvä , rikkeitä ei tullu mutta jouduin tehä vähä ylimääräsii voltteja sinne sun tänne enkä päässy oikeestaan missään vaiheessa siihen musiikkiin kunnolla kun aina vähäb jäljessä tai edellä. Unohdin jopa laukka ohjelman alun ja jouduin vähän soveltamaan mutta onneksi kukaan ei sitä tiennyt :D saatii silti taiteellisia jotain 66% ja teknisiä jotain 64% eli yhteensä 65.3% ja siinä luokassa kuudensia! 

Loppupeleissä kun pisteet laskettiin yhteen niin oltiin koko poni SM 7. ! Eli ihan tyytyväinen saan kumminkin olla kun tuolla on nyt niiin kova taso eikä Mantan liike välttämättä edes oikeesti riitä sinne mitaleille. :/ niin ja muutenkin mun ekat poni SM:t !! Ja valitettavasti myös vikat :( mutta ens vuonna sitten taas junnuissa näyttämään! Itseasiassa lähdetäänkin (taas) huomen varhain aamulla (su) heppa etsintöihin! Toivottavasti nyt tärppäis viimein jos kolmas kerta toden sanoo.. Joten tarkempaa postausta näistä kisoista tulossa aikasintaan keskiviikkona, mutten lupaa mitään.

Tässä vielä kuvia vähän. Kaikki rata kuvat (c) heidi lammi















20 kommenttia:

  1. Olitte niin niin Hienoja eilen että huhhuh :)! Mulla valusi varmaan kuola pitkin suupieliä kun katselin teijän makeita kouluponeja ja meinasin luultavasti pyörtyä (vähän liioiteltua) teidän kaikkien hienoista keskiraveista, juuri kun luulin et oman ponin ravi on kehittynyt XD tässä posauksessa on muuten susta ja Mantasta yks kuva jonka voit ottaa jos haluut vaikka sait varmaan paljon hienompia kuvia muualta :D
    http://karlabrisse.blogspot.fi/2013/05/10-nokka-kohti-finaalia.html?m=1

    VastaaPoista
  2. Miten liike ei riitä, jos Manta on voittanut isojen ponien PM-hopeaa? Vai siis tarkoititko että nyt ei olis riittänyt kun vielä parempia poneja niin paljon?
    Mut tosi hyvin teillä meni, onnea! Ja miten sä teit sinne niitä voltteja kurissa, eikö siitä tuu mitään miinuspisteitä? :D Sori en tiiä yhtään näistä jutuista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän niistä volteista tuu miinusta, ne ei vaan ole vaadittuja. Ja siellä oli se Armando joka oli viimevuonna pm voittaja ;)

      Hienosti teillä meni、

      Poista
    2. Manta kuului pm-joukkueeseen 2011 johon kuului neljä ponia ja kolmen parhaan ponin tulokset laskettiin yhteen ja niistä ne sai joukkuehopeaa, mutta henkilökohtaista hopeaa se ei ole saanut. Ja myöskin ponien taso on noussut huimasti nyt jo parissa vuodessa.

      Ja volteista ei tule miinuspisteitä, mutta se saattaa vaikuttaa kokonais arvioon jos ne voltit saavat sen kokonaisuuden näyttämään hätäiseltä.

      Poista
  3. Ootte niin hienoja!! Tosi paljon onnea! :) minne päin lähdette katsomaan hevosia?

    VastaaPoista
  4. Vau! Ootte niin upeita kyllä! Katsoo Mantan liikkeitä, sitten oman... hmmm... :D Onnea hepan etsintään, mitäs Mantalle sitten ?

    VastaaPoista
  5. Wou! Meette ihan sika hienosti!! :) Onnee teille, ootte iha supereit! (:

    VastaaPoista
  6. Teillä meni hienosti!
    Jos ei haittaa, mulla olis pari kysymystä kyyristä. Saako musiikissa olla laulua tai puhetta? Pitääkö musiikista "yhdistellä" ne kohdat mitä haluaa vai pitääkö olla vain yksi kappale? Taisiis saako eri kappaleita sekoittaa? Ja onko kur pakko aloittaaa radan ulkopuolelta? Onko kurissa jotkin liikkeet kiellettyjä? Sori varmaan ihan typeriä kysymyksiä mutta teen tälle kaudelle kyyrin enkä jaksa parin kysymyksen takia selata koko sääntökirjaa... Toivottavasti jaksat vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ja mä en oo sitten ihan 100% varma näistä mun vastauksista, mutta mun tietääkseni laulua/puhetta ei saa olla kun alotuksessa ja lopetuksessa korkeintaan. Ja musiikkeja siis saa tietty yhdistellä oman mielen mukaan, yleensä käyntiin,raviin ja laukkaan on eri kappaleet, koska ne menee eri tahdissa ja ne sitten voi yhdistää jollain haluamallaa ohjelmalla. Ja kúrissä pitää suorittaa ne pakolliset liikkeet, jotka on määrätty, ei mitään extroja, esim ponit ei saa tehä vaihtoja :D Ja se aloitetaan ulko- tai sisäpuolelta kilpailujen mukaan, kúriin sillä ei ole merkitystä. Tsemppiä kúrin tekoon!

      Poista
    2. Okei kiitos vastauksista :))

      Poista
  7. mä olin tuolla just lauantaina katsomassa ja sulla oli kyllä hieno ja :) ja musiikki olikans tosi hyvä

    VastaaPoista
  8. Älä ees meki ollaan poni etsinnöissä ja vaikeata on ... Ootte niin hienoi<3

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: