1.12.12

Lunta tulvillaan

Vihdoin jo joulukuu ja meilläpäin on ainakin lunta satanut nyt parin päivän sisällä ihan tajuttomasti! 

Kai tekin olette jo avanneet joulukalenterin 1. luukun? ;)





En tiedä saako selvää, mutta illalla alkoi hymyilyttää, kun huomasi mitä Veera oli "kirjoittanut" etupihalle! :)
Veera pitää nyt tämän viikonlopun vapaata tallilta niin mä kävin sitten ratsastamassa Tompan. Oli tarkoitus tehä jotain erilaista niinkuin mennä maastoon ym. kun on taas koko viikon menty illalla maneesissa kun pimeelläkään maastoon ei voi mennä. 
Päätin sitten mennä kentälle! Sinne oli tullut kivasti lunta, jotain 20-30cm ainakin! Ei muutakun noin 30min yhteensä ravailtu ja laukkailtu ympäriinsä. Nätisti se Tomppa meni, lukuun ottamatta yhtä pukki pätkää kun testasi jos saisi mut alas niinkuin pikku-Veeran eilen taas jälleen maneesissa, mutta eipä mua saanu! No, ainakin Tompalla oli kivaa! :)






Sen jälkeen kävelin talliin ja Tomppa pääs ulos ja laitoin Mantan kuntoon ja lähin ratsastaa sillä maneesiin.

Verkkasin aika rennosti samaa mitä ollaan nyt harjoteltu tunnilla tällä viikolla, että jos halutaan poni kivasuiseks niin pitää ite olla tooosi pehmee kädellä ja myötäillä koko ajan kun mulla on taipumusta joskus jäädä pidättees vähän kiinni niin siitä yritetään päästä pois. Eli tosi rennosti eteen alas pyöreeks. 
oleeeen perunasäkki

Verkan jälkeen aloin ratsastaa sitä vähän kootummaksi ja lyhyemmäksi, mutten silti menettänyt pehmeyttä ja liikettä. Tein aika paljon ympyrällä työskentelyä, voltteja, avoja ja parit keskiravit mitkä ei kyllä oikein onnistuneet... sillä huono valmistelu ja vähän ruuhkasta niin tie meni. Laukassa Manta oli tänään tosi hyvä! Tein paljon kokoamisia ja myötäilin usein. Manta oli ihan super kivan tuntuinen loppujen lopuksi! Tein siinä sitten uraa pitkin kolme volttia aina pitkälle sivulle ja  vielä käynnin kautta vaihtoja ympyrältä toiselle ja vastalaukkaa. Lopuksi laukkasin pitkin ohjin kevyessä istunnassa ja sen jälkeen keventelin ja lähdin tallille.

ja katse ylöööös!



kiva toi etukeno... mut oikeesti sil oli tosi hieno laukka mut kaikki kuvat oli huonol ajotuksel :(

loppuverkka laukkaa

Huomenna luvassa myös postausta, kun meen Tompalla seuraestekisoihin 60-70cm! Jos on alle -12C ja pahoin pelkään, sillä tännepäin oli luvattu -15 niin saa nähä! :)

8 kommenttia:

  1. kui söpö tomppa XD ja ooot niin pro yyhyy♥ :'(

    VastaaPoista
  2. mullakin on kinder kalenteri ja vähän söpö toi tomppa !!!! :3

    VastaaPoista
  3. Hieno pari olette :) Etkä sä nyt mikään perunasäkki ole! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittikiitti! Haha no se nyt tulee aina ensimmäisenä mulla mielee ku katon toi liivi päällä peilii kun se on vieläkin iso mulle(xxs),mut ainakin lämmin! :)

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: