2.12.12

Seura estekisat Tompalla

Olin siis tänään Tompalla meidän seuran estekisoissa missä hyppäsin 60-70cm clear round luokan, eli kaikki puhtaan radan saaneet palkittaisiin. 
Meille tuli aika kiire, en ehtinyt edes harjata Tomppaa ja verkkakin jäi vähän lyhyeksi. Verkassa  Tomppa kiels kerran "ruorille" muttei sen enempää kun muistin pitää pohkeet kiinni! Verkkasin siis jotain 15min ja lähdin ensimmäisenä luokassani. Mua jännitti, että muistanko radan tai kieltääkö Tomppa, mutta ihan turhaan sillä huvinvuokshan mä sinne vain menin tietty. :) 
Rata oli aika sujuva ja saatiin puhdas rata ja vihreä ruusuke! Juhuu!! :)
Videota tai kuvia mulla ei ole radasta kun mun "kameramies" (iskä) tuli myöhässä eikä ehtiny ite ees näkee rataa...

Kisojen jälkeen hoidin viel Tompan perusteellisesti; venyttelin, hieroin +arnikaa. Jalkoja en kylmänny kun se meni muutenkin ulos lumeen seisomaan.

Sen jälkeen laitoin vielä Mantan kuntoon ja menin sillä samalla lailla kuin Tompalla eilen niin kentällä ravailemaan ja laukkailemaan. Manta oli aluksi aika virkku, rentoutui hyvin. :) Ei sinänsä mitään töitä tehty,kunhan jaloiteltiin ! :)


Sen jälkeen meillä oli tallin pikkujoulut ja hauskaa oli! Tallin nuorimmat minä mukaan lukien oli keksinyt kysymyksiä hevosiin liittyen mitä kyseltiin muilta. Jaoimme myös toisillemme hauskoja itsetekemiä pikku "Vuoden 2012" diplomeja! Syötiin myös paljon joulutorttuja, Veeran hyvää mutakakkua, glögiä ja muuta. Siinä oli sitä joulutunnelmaa! :)

2 kommenttia:

  1. jeee ! oisin halunnu nähä videon ): mut onnee tost puhtaast & ruusukkeest, olitte varmasti hienoja ku ootte aina ♥ ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittii <3 :) niih harmi ettei tullu videolle.. :/

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: