17.2.13

Tomppailua

Hei taas! Tällä viikolla ollaan tehty taas perus juttuja, treenii, ja pari kentällä ratsastus päivää senkin takia, kun tapahtui se Laukaan maneesin romahdus, niin meidänkin maneesi tarkistettiin ja katolta tiputettiin lumet.








Tänään menimme Veeran kanssa Tompan puokkiin. Ensin kävelin Tompan maneesille, verryttelin ja ratsastin vähän alle, yritin saada sitä vähän aktiivisemmaksi takaa ja tehdä muita harjotteita kuin tunneilla Mantan kanssa. Se oli ihan hyvä, ehkä vähän vahva ajoittain edestä. 





























Sen jälkeen Veera hyppäs selkään ja mä yritin vähän opastaa sitä samalla kun kuvasin. Se teki lähinnä voltteja, avoja ja parit keskiravit, taivutuksia ja suoristamisia. Tomppa näytti ihan kivalle sillä ja olikin kuulemma ihan ok. :)



































Sen jälkeen vietiin Tomppa talliin, Veera lähti kotiin ja jäin ratsastamaan Mantan.

Manta oli yllättävän kiva tänään! Aloitinkin sillä, että sillä oisi tosi rento ja levollinen olo, enkä pyytäisi aluksi paljoa. Sitä myötä tein paljon laukassa käynnin kautta vaihtoja ja kokoamisia ja Manta pysyi tosi rentona ja kevyenä edestä. Menin käynnissä ja laukassa myös useaan kertaan siinä samassa yhden puomin yli, mikä oli Mantan mielestä super hurjaa. (pöhkö) <3 Sen jälkeen tein vielä vähän vasta- ja avotaivutuksia ravissa ja parit lisäykset, mutten sen enempää. Sitten Manta talliin ja kävin vielä kävelemässä valmentajan hepan Ravannan.

Tämmöstä siis tälläviikolla! Ja arvatkaa mitä, lähetään huomenna aamulla ponit ratsastettuamme äitin kanssa Saksaan, mistä Tanskaan ja sieltä etelä-Ruotsiin kokeilemaan hevosia, jännää! :)

ps. Ostin viimein ittelleni iPhone4:n tässä tällä viikolla, ja oon niiin tyytyväinen ja se on ollu tähän mennessä tosi kiva, mutta niin siis tein instagramin ja mun käyttäjä on siellä: ellamandaa_ (ja siis se tulee siitä kun mun nimi on Ella Amanda) joten menkää seuraa jos kiinnostaa! :)

21 kommenttia:

  1. oii ihania kuvia !! ♥♥ hieno pikkutomppa!:) ja jeah onnea hepan etsintään! :))

    VastaaPoista
  2. kauanko ootte heppoja kokeilemassa? Ja saako udella että mistä menette katsomaan, mullakin on hevosen etsintä pian vuorossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin tehokkaita ja käytiin kolmessa päivässä.

      Poista
  3. Veera menee kyllä hyvin tompalla! Ja onnea hepan etsintään:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin alkaakin ne oikeanlaiset nappulat jo löytyä sieltä ;) ja kiitos!

      Poista
  4. Söpö tomppa!<3:) Ja voi miten kiva! en tiennykkään että on heppa etsinnässä:D siitä ei taida mitään erillistä postausta/ilmoitusta olla? mutta onnea etsintöihin! Toivottavasti löytyy passeli hepo;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ennenkuin ollaan päätetty mitään lopullisesti. :)

      Poista
  5. Onnee hepan ettimiseen! Voi ku Veera menee Tomppiksel jo nii hienosti!:3 ja iihana postaus!♥

    VastaaPoista
  6. onnea heposen etsintään! ois kiva sitten jos voisit tehä postauksen kokeilemistasi hevosista?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vielä tässä vaiheessa, kun kaikki on niin "auki" :)

      Poista
  7. Onnee hepan etsimisen:)! Ja sun siskos on todella hyvä ratsastamaan :)

    VastaaPoista
  8. Ootko menossa koulukisoihi sunnuntaina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En, olen itse silloin maajoukkueleirillä, mutta Veera tulee ja menee ekan he B:nsä! :)

      Poista
    2. Ookei, mä meen :) Mulla ekat koulukisat.... ; o

      Poista
  9. Oon jo jonkin aikaa lukenu sun blogiis, mutta vasta nyt liityin lukijaks :D
    Mut ratsastat toosi hyvin ja sul on aivan ihanan oloset ponit! Sun siskoski ratsastaa tosi hienosti. Kivoja kuviakin :) Onnea hevosen etsintään. Itsekkin sain hevosen n.2 viikkoa sitten.

    VastaaPoista
  10. ihania kuvia! ja meet ihan super hyvin tompalla ja sun sisko myös! ja hei minkä merkkiset noi sun ratsastushousut on :)?

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: