2.2.13

Kúr harjoitteluita ja muita kuulumisia

Tosiaan, nyt tässä parin viikon aikana ollaan saatu itse kúr kasattua valmentajan kanssa, mutta musiikkia vielä ei! Monta eri videota radasta ja tietty kaikista eri ajat , mutta kunhan nyt saa edes yhden tekeleen niin siitä oisi helppo lähteä muokkaamaan. Pieni epätoivo tässä iskee etsiessään ja sovittaessaan eri musiikkeja videoon kun mikään ei vaan tunnu hyvältä! En ole muutenkaan näitä ikinä ennen tehnyt niin on aika vieras asia ja haluan tietty että siitä tulisi hyvä... pitänee varmaan pyytää joku ammattilainen tekemään jos tästä ei nyt tule mitään, mutta yritetään! Helmikuun mj-leirillehän niittenhän pitäisi olla vasta valmiita, joten onhan mulla vielä kolme viikkoa aikaa jos positiivisesti ajatellaan!

No mutta asiaan, kirjoitan nyt vaan lyhyesti, eli siis viime viikolla jatkettiin taas koti valkuissa heti kúrin parissa. Eli erilaisia kiemuroita kokeiltiin ja piirrettiin paperille, kunnes saatiin edes joku kasattua mihin vielä siis se musiikki. Tämä viikko ollaan taas tehty enemmän perustyötä: koottu, lisätty,taivutelti, suoristeltu jne. ja on mennyt ihan hyvin! 



























Tänäänkin kävin maneesissa treenamassa samoja kuin eilisen (pe) tunnilla. Että täytyy pitää ne ponin takatöppöset aktiivisina, ja taipuu kunnolla ja suoristuu yms. Perus juttuja! Avot,sulut lisätyt läpi myös.




























Saatiin myös mummilta sen entisen hevosen vanhat hiihtoratsastus valjaat, mitä aletaan nyt totuttaa Tompalle niin jos ehittäis vaikka joku viikonloppu ihan hiihtoratsastaa! Katsotaa jos ehtii ;) 

Hups, aika lyhyeks jäi tää...
Huomiseen!

12 kommenttia:

  1. Siul on ihana blogi. !! :D mitä musiikkeja oot ajatellut??

    VastaaPoista
  2. aiotko hakea ponimeetingiin? :)

    VastaaPoista
  3. minkä merkkiset nuo sinun saappaat on :))?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tämän päivän kuvissa olevat "kotisaappaat" mountainhorset ja mun toiset "hienommat" saappaat, mitä käytän muualla treeneissä ja kisoissa on Cavallonit! :)

      Poista
  4. Mulle sanottiin että musiikkiin on vaikeampi tehdä küriä kun että ettii valmiiseen musat, mut me saatii musiikkiin kür valmiiksi jo puolestoista tunnissa:) Ootko ajatellut mitään musiikkia viel?:) Ja ootte Mantan kans nii ihana pari, ja söpöt noi Veera ja Tomppa!<3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olen siis jotain aatellut ja okei.. :) Teki ootte Martan kanssa! <3

      Poista
  5. Te ootte kyllä Mantan kanssa upeita. :)

    VastaaPoista
  6. mitä oot miettiny sun kyr musaks?

    VastaaPoista
  7. millon tuleee taas postausta??

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: