14.6.13

Videopostaus: Junioriderby 2013 voitto!

Oltiin siis tostaina ja perjantaina ypäjän kisaviikolla ja mentiin kansallista He A:ta, eli tämä tostain, mikä on videon muodossa, oli junioriderbyn ensimmäinen osakilpailu, joista perjantai iltapäivällä oli toinen. Ei tässä muuta, kun antaa videon puhua puolestaan! :) 

Ja älkää dissatko kauheesti! Siitä tuli vähän sekava ja en oo tehny näitä videopostauksia yhtään ja se on muutenkin yllättävän vaikeeta puhua kameralle ja höpöttää sinne joka välissä, että tulis edes vähän materiaalia. :D Toivottavasti siis pidätte tästä vaivannäöstä! Tässä vielä kuvia tostailta:

Verkasta ©Lotta Luomajärvi

©Lotta Luomajärvi

©Lotta Luomajärvi

©Roosa Savolainen

©Roosa Savolainen



Perjantaista en tehnyt videota, ja syyn selitänkin itseasiassa ton video lopussa, mutta siis kun siihen menee niin paljon aikaa ja muistia yms. ja muutenkin kun koko päivänkin satoi inhottavasti! Kuitenkin, perjantaina mulla oli lähtö aika samoihin aikoihin kuin torstaina oli ollut, joten mentiin tallille samaan aikaan ja tehtiin kaikki samat jutut (paitsi letit) kuin edellisenä päivänä, ja en myöskään lakannut taas kavioita, koska ulkona oli hirveä sadeilma ja lössöä, joten siinä säässä ei paljon kavioita kateltu... Ypäjälle saavuttiin ihan aikataulussa ja käytiin sitten veskissä ja laitettiin omat kamat päälle ja kaikki sadevarustukset päälimmäiseksi ja sitten vaan poni ulos kopista ja kävelemään!

Tein aika samanlaisen verkan kuin edellisenä päivänä, eli kävelin ensin, sitten keventelin ja sen jälkeen aloin ottaa vasta enemmän tuntumaa poniin jne. Perjantain rata oli tälläkertaa juhlakentällä, mikä oli se meille vähän hankalampi, sillä heti kun pääsin rataa kiertämään niin huomasin,että hups nyt puuttuu ulkoavut tai jotain, kun poni ei niin mielellään oisi mennyt kulmiin, taisiis meni mutta tunsin,että se makas koko ajan vaan sisälle enemmän kuin verkassa. Koko perjantain rata oli kokonaisuudessaan ihan siisti, ei isompia rikkeitä, mutta tiesin jo heti radan aikana ja jälkeenkin, ettei tästä mitään hyviä pisteitä kyllä tule tai ainakaan ansaitse, koska se oli koko radan aika pohkeen takana ja jäi sitten vähän pitkäksi.. En ole vielä edes ehtinyt katsoa tuomari papereita, mutta luulen, että näihin asioihin he taisivatkin kiinnittää huomiota. Ja peruutuskin oli aika jännittynyt, tai ei ainakaan mennyt niin hyvin kuin oisin toivonut. Saatiin prosenteiksi 63.5 johon olin ihan tyytyväinen, siis sillä radalla en oisi yhtään enempää odottanutkaan, sillä se oli vähän pohkeen takana ja näin eli ei mitään meidän parasta, mutta en taas yhtään vähempääkään pisteitä oisi odottanut, koska kuitenkin rikkeetön rata ja näytti toivottavasti ihan kivalta vaikkei tuntunutkaan hyvältä.

Verkasta ©Roosa Savolainen

©Roosa Savolainen

©Roosa Savolainen

©Roosa Savolainen

hyi kauhee, näyttää et mä tipun kohta tonne vasemmalle ku nii linkussa oon XD ©Roosa Savolainen


Siinä sitten vesisateessa jännättiin ponin ja muiden tyttöjen kanssa ikuisuus...tai ainakin tuntui ikuisuudelta, koska kun oli kaikki vaatteet märät niin oli ihan älyttömän kylmä! Kuitenkin olin loppujen lopuksi luokassa neljäs ja sain punaisen ruusukkeen! :) Ei voittoa tässä luokassa sentään, mutta se oli täysin arvattavaa niillä pisteillä, kuintenkin ihan tyytyväinen olin siihenkin sijaan. Luokan palkintojenjaon jälkeen suoritettiin kokonaisen junioriderbyn palkintojenjako, eli laskettiin molempien päivien pisteet yhteen, ja kun mun torstain pisteet oli niin hyvät niin se korotti sijaa aika paljon, joten minä ja Manta voitettiin junioriderby 2013 ! Wuhuu! :D Siinä vaiheessa ei kyllä ollut ihan paras voittajafiilis, kun oli just ihan märkä ja kurassa ja kaikki ylimääräisetkin ihmiset olivat jo lähteneet samantien koteihinsa tai ainakin sateen suojaan ja me sitten suoritettiin vielä palkintojen jako. Kolme juonioriderbyn parasta palkittiin, mutta vain kaksi saapui paikalle. Me saatiin Mantan kanssa junioriderby 2013 -villaloimi, sinivalkoinen ruusuke, kukkia, finnderby paita ja tietty palkintorahaa. Voin sanoa, että erittäin hyvä fiilis jäi kotiin tullessa! Ei osattukkaan odottaa, että voitettaisiin Mantan kanssa ne kaikki hienot hevosetkin, uskomantonta! Manta super ♥









Kotona vielä kylmäiltiin jalkoja

Ypäjän saldo! (Keltainen kylläkin viime viikolta)

48 kommenttia:

  1. Tosi tosi paljon onnea! :) menitte upeesti! tuli mieleen, että letiätkö ompelemalla vai letsareila jos nitturat pysyvät 2 päivää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja viime kesästä lähtien kun opin ompelemaan, niin olen aina kisoihin ommellut, koska silloin ne on mielestäni paljon siistimmät ja pysyvät paremmin. :)

      Poista
    2. mitä toi ompeleminen tarkottaa?:D miten se tehään ?:)

      Poista
    3. Sitä, että kun on letittänyt harjan ja kieputtaa sen nutturaksi, niin ei laitakkaan sitä monella kumpparilla kiinni vaan ompelee sen siihen paikalleen siksakkia ihan normaalilla neulalla ja vähän normaalia paksummalla langalla, jotta se pysyy. Sellaista letityslankaa saa ainakim horzesta ja hipposportista. Näin mä ainaki teen, en tiiä pysyiskö normi langallakin, mutta se näyttää jo niin ohuelta ja heikolta niin ei oo tullu kokeiltua. :)

      Poista
  2. Wau! Menitte tooosiii hienosti ;) <3 Ootte Mantan kanssa kyllä aivan supereita!!! <3 Onnea paljon voitoista! :D

    VastaaPoista
  3. Onnea voitosta!! :)) vähänkö sun pikku sisko oli tossa videossa söpö kun se huusi "hyvä ellaaaa" palkintojen jaossa. :D

    VastaaPoista
  4. Tosi upeesti menitte! ;) <3 Onnee teille !! <3 Kuka tuolla taustalla lauloi(ihan videon lopussa)? =P

    VastaaPoista
  5. Iha sika kiva postaus ja toi videopostaus!! tee useemmi ;) hihi hienot ja onneaaa♥

    VastaaPoista
  6. Hihiii voi kiitti Roosa! :) ja vois tietty, se kaikki tubeen latasminen kestää nii kaaauan, ainaki mulla!! :/ mut kiitti kuvist ja oli just kiva nähä <3 :)

    VastaaPoista
  7. Teillä meni tosi hyvin ja onnee voitosta!:)
    Ja toi videopostaus oli kiva.

    VastaaPoista
  8. Siis arvaa kiljuinko, kun luin vaan ton otsikon!! Kiljasin, ja laitoin käden suun eteen... ;D Mut jos mä sit vaik tiistaina tulisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha voi ei... :D ja mä en viel tiiä tota mun ens viikon ohjelmaa et saattaa olla et ei käykkää :/ mut laitan viim. tänä iltana vaikka sähköpostii viestiä kunhan tiiän sit. :)

      Poista
    2. TIiätkö jo, että onks sul huomen jotai?

      Poista
    3. Joo, laitoin itseasias sulle äskeb sähköpostia. :)

      Poista
  9. hei onneee ootte superit <3!!
    asiast kukkaruukkuun et pitääkö aluekisoissa olla pakosti esim valkonen paita? et saako olla sinistä? koulukisoissa tarkotan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. millä nimellä löysit sun blogin taustan ? noi täplät siis jotka on sinisellä taustalla :) eikai haittaa jos vähän otan mallii tost taustasta :)?

      Poista
    2. Ekalle anolle: Voi kiitos! Ja kyllä saa olla ihan minkä värinen kisapaita vaan mielestäni nykyään, kun onhan sulla radalla se takki päällä niin eihän se kisapaita sieltä näy. :)
      Toka ano: Löysin sen google kuvahausta ku kirjotin hakusanaksi vain "blue backround" ja sieltä sitte kattelin. Saa ottaa mallia jos haluut tietty. :)

      Poista
  10. Ootte siis iha supereit Mantan kans !! :) <3 Paljon onnee voitosta, Ella! :) <3

    VastaaPoista
  11. Vau, paljon paljon onnea, ootte niin upeita <3

    Mitkä suojat Mantalla on verkkakuvissa? Olen ettinyt varsinkin kilpailukäyttöön valkoisia "koulusuojia", olen löytänyt vain Veredukselta pienikokoisia mutta nuo ei näyttäneet Vereduksilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää voi kiitos paljon!! :) ja noi mantan suojat ostettiin itseasiassa joskus Tompalle jostain? En muista mistä mutta saattoi olla horze tai joku koju vaan jossain kisoissa, nyt en osaa siis sanoa varmaksi, mutta noi ovat jacksonin suojat ja hyvät ovat olleet! :)

      Poista
  12. Katoin nyt vasta videon, todella siisti ja rikkeetön rata :) Saako udella että mistä ostit kisapaidan? Se on aika täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itekki tykkään tosi paljon! Ostin sen viime viikon finnderbystä jostain kojusta mitä siellä nyt oli, en vain muista mikä sen nimi mahtoi olla. :/ mutta on niitä varmasti muuallakin! :)

      Poista
  13. UPEETA!!;) Ihanat noi siskos selostukset<3 BTW millanen se Finnderby palkinto paita oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ja se oli vaan ihan perus Tummansininen t-paita missä lukee vihreellä jotain "Finnderby presented by agrimarket hevosopisto ypäjä finnland 2013" ja sit siin on hyppäävän hevosen muotokuva. :D

      Poista
  14. ONNEE TUHANNESTI!:) Voitko tehä joskus huonepostauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja emmä varmaan kun ei mun huoneessa oo mitään esiteltävää :)

      Poista
  15. oon vähän tyhmä esteratsastaja eikä kouluratsastus omalla kohdalla kisoissa oikeen suju enkä kauheesti oo opetellu kouluratsastuksensääntöjä muuta kun aluetasolle asti, niin miks laitoitte Mantalle noi valkoset pintelit/suojat kummat olikaan ja bootsit ? :) :D
    OLITTE MUUTENN SUPERHIENOJA! Näin teijän torstain radan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suojat verryttelyyn ihan normaalista syystä eli suojaamaan jalkoja, mutta pintelit laitettiin palkintojenjakoon suurimmaksi osaksi vain näön vuoksi. :)

      Poista
  16. Kiva videopostaus ja oot tosi kaunis!! miten sä oikeen hoidat sun hiuksia kun ne on noin tuuheet? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voi kiitos! Eka kerta kyllä kun kuulee mitään tollasta täällä blogissa.. :D mutta ihan normaalisti, ja ne tossa vaan on extra tuuheet varmaan nutturan jälkeen. :D

      Poista
  17. Mun blogi ei enää ilmota sun posatuksist!! sen takii en oo nähny näit pitkää aikaa! Mut AHHAAH ihana Veera ! XD ja ihana postauuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh hölmöö miksköhän? :o mutta niimpä!! XD "toinen kisanhoitaja" ;) ja kiitoos <3 :)

      Poista
  18. jeeee!! ootte niiiin sairaan hyviä! ♥♥ tosi kiva toi videopostaus ja sulin veeran höpötyksille XD aws terkkui vaa..! :D hihih ja onnee viel! ♥♥

    VastaaPoista
  19. Onnee Ella mä oon ollu koulukisois 5 mut sä olit 1 ONNEE TUHANNESTI

    VastaaPoista
  20. Voi olipa ihana selostus radalla<3 ja tuo laulu lopussa:D mut joo, rata oli tosi siistin näkönen ja onnee voitosta!:)

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: