10.3.13

Hiihtoratsastusta

Tällä viikolla onkin ollut vähän vaihtelevaa monea. Mm. tiistain valmennuksessa olin jotenkin ihan masentuneella tuulella, en jaksanut keskittyä tai jotain? mistään ei vaan tullut mitään ja huonosti meni :/ voi johtua myös siitä, että oli pitkä 8 tunnin koulupäivä ja valmennuskin oli vasta klo 19. Mutta perjantain valkussa menikin taas ihan super hyvin! Kun muistin ratsastaa ! Ajattelin ratsastavani siis Mantaa niinkuin Tomppaa, kun ratsastan niitä kuulema erilailla. Tomppaa paljon varmemmin ja Mantaa vähän epävarmasti? Joten perjantaina sitten ratsastin niin että sain ihan valmentajallakin hymyn huulille. :)

Eilen poneilla oli vapaapäivä kun kävimme Helsinki Horse Fair messuilla. Oli ihan kivaa, tuskallisinta oli varmaan katsoa kaikkissa kojuissa kaikkia ihania huopia, merkki ratsastusvaatteita ja muita varusteita...<3 mutta en sitten ostanut lopulta mitään! Vähän ehkä harmittavaa kun siellä oli niin paljon kaikkea, mutta säästinpä rahani johonkin parempaan sitten. Ohjelmakin oli siellä ihan hauskaa, ei ehkä mitään mielenkiintoisinta, mutta kyllä siellä viihtyi.

Tänään kävimme kaverin kanssa maastossa Tompalla ja Mantalla pitkästä aikaa. Ravailtiin ensin maastoradalla ja sen jälkeen mentiin kentälle laukkaamaan ylimääräisetkin höyryt eiliseltä pois. Otettiin myös vähän "kisaakin" että lähedettiin eripuolilta kenttää samaan aikaan laukkaamaan ja piti saada toinen kiinni ja niin kävi, että vietiin Mantan kanssa ihan 2-0 :D haha! Ponit olikin jo ihan hiessä sen jälkeen. Sitten Veera tuli ja oli tarkoitus kokeilla Tompalla ensimmäisen kerran hiihtoratsastusta. Oltiin saatu tammikuussa mummilta sen hevosen vanhat hiihtoratsastusvaljaat ja kokeilimme niitä kerran pihalla, että ovatko sopivat, ja kyllä ne vikoissa reijissä meni. Tänään meidän oli tarkoitus vain kokeilla, kun Tomppa ei ole ennen ollut ohjasajossa tai vetämässä mitään, ainakaan tietääkseni. Mutta hyvinhän se meni! Ei ollut moksiskaan, toisinkuin Manta joka veti ihan pörheeksi jo pelkästä katselusta. Ei kauaan kumminkaan menty, sillä Tomppa oli jo aika väsynyt joten päätettiin lopettaa hyvään. :)

Tässä kumminkin vielä lyhyt kooste siitä.

2 kommenttia:

  1. oii näytti ihan super hauskalle!!♥ tää oli muutenki tosi kiva postaus, vaikka oliki tämmöne öö no lyhyempi ku sun postaukset yleensä!! :) ahh tompsu kiltti poju!! mä en oo ikinä menny suksil hiihtoratsii hui :O no okei kaatuisin heti mut nojaa XDD ahh i miss you darlinggg♥♥!! kohta nähäää jeee ;);)♥! ja AINIIII millo sää postitat sen tuliaisen XDD hahaha!!! tai sit tua se ens leiril ja nyt MUISTAT :D:D:D:!! okei mä yritän muistaa muistutttaaa mut ööh en kyl muista mut kyl mä muistan sit ehkä... :D:D viimestää sen leirin jälkee muistan... ohops, mut muista säää kirjota lapulle!! haha :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo emmäkää oo viel menny mut ku mennää ens vkl:na uudesta nii sit mennää toistepäin et mä pääsensuksii ;)! Joo ja mullakin on ikävä sua!! ♥♥ ja mietinki sitä lahjaa tos ykspäivä mut sit ajattelin et nojaa et parin viikon pääst on kumminki se maajoukkueleiri nii tuon sen sinne sit!XD ja muistuta mua whatsappis ennen leirii! ja en kirjota millekkää lapulle! XD okei moikka XD:D:D ♥♥!

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: