17.3.13

Kuolleita...

...lukijoita?!? Ajatella, että teitä lukijoita on jo 4 vaille 200, mutta silti viime postaukseen tuli vain yksi kommentti. Heräsi vain mieleen, että lukeeko näitä postauksia kukaan? Onko nämä liian tylsiä? Kuitenkin, oisin todella kiitollinen jos jokainen voisi tekstin luettuaan pistää siihen pieneen valkoiseen kommenttiboksiin edes jonkun asiallisen mielipiteen/kysymyksen/kommentin meihin tai kyseiseen postaukseen liittyen, vastaisin mielelläni. Kiitos! :)

Pidemmittä puheitta kerron nyt sitten tästä viikonlopusta taas tavalliseen tapaan. Eilen oli Veeran 11 vuotis syntymäpäivät, sillähän on nyt enää vain tämä kesä+5 ponivuotta jäljellä (kelpais ;) joten Veeran synttäreitten jälkeen menimme taas hiihtoratsastamaan Tompalla illalla kentälle. Kun oltiin laitettu Tomppa yhdessä kuntoon niin lähdin kävelemään sillä kentälle ja verryttelin sitä vähän kentällä ravia ja laukkaa.


Pöhkö poni

Sofia ja Veera







Sitten Tomppa valjastettiin ja aloitettiin menemällä pari kierrosta veera perässä ja minä selässä. Kuitenkin laukatessa Veeralla tuli niin paljon lunta/tilsoja naamaan niin sen piti ottaa jotkut lasit, meidän piti ottaa kotoonta kunnon laskettelu lasit, mutta unohdettiin ottaa ne. Kuitenkin veera meni noin vartin, minkä jälkeen Veeran kaveri Sofia meni myös. Sofia perässä mentiin kumminkin vain ravia.



Lopuksi halusin vielä itsekkin hiihtää, joten vaihdettiin Veera selkään ja itse taakse. Aluksi vähän jännitti,sillä en ole ikinä ennen hiihtoratsastanut! Mutta hyvinhän se sujui, kunhan pysyin vain pystyssä! Sukset luistivat hyvin, joten Tompallakaan ei näyttänyt olevan vaikeuksia näinkin painavassa lastissa, haha! Tuntui kuin olisi hiihtohississä, joka menisi vähän kovempaa ja kiemurtelee (kaarteissa) ja pitää, kun pitää tasapainotella samalla lailla ja pitää kiinni ettei tipu. Lopulta Tomppa olikin jo vähän hiessä pakkasesta ja klippauksesta huolimatta, mutta oltiinhan me jo ratsastettu sillä jo yhteensä tunti ihan hujauksessa! Sitten poni viltteihin ja Veera lähti kävelemään Sofian kanssa takaisin tallille, kun itse menin autolla, jotta ehtisin vielä Mantan kanssa maneesiin.



Mantalla verryttelin vain lyhyesti puolessa tunnissa. Taivuttelin, tein väistöä, siirtymisiä ja muuta sellaista, ei mitään erikoista ja Manta oli ihan ok. :)

Tänään meillä oli jo aikaisin, klo 10-12 varattuna maneesi ratojen harjottelua varten, sillä arkisin, mun lukujärjestyksen kanssa ei ikinä pääsen menemään ratoja. Verryttelyn jälkeen menin ensin pitkästä aikaa FEI joukkue ohjelma poneille. Eka rata oli aika mielenkiintoinen välillä... tein monia kohtia keskellä rataa uusiksi kun ei onnistunut tarpeeksi hyvin. Menin vielä uudestaan saman radan ja meni heti paremmin! Kävelytaukojen jälkeen menin FEI henkilökohtainen ohjelma poneille taas samalla periaatteella, eli jos joku kohta ei onnistu niin meen heti perään uuden (esim joku etupainoinen voltti tai jännittynyt peruutus) mutta toisella kerralla menin radan kokonaan ja hyvin menikin. Lopuksi vielä ratsastin pariin kertaan kúrini läpi uuden ravimusiikin kanssa. Ekalla kerralla oltiin niin jäljessä , että huhhuh joten keskeytin sen ja menin uudestaan ja meni vähän paremmin, paitsi parissa kohtaa piti vähän kiiruhtaa musiikin perään, joten sitä pitää kyllä vielä muokata. Muutenkin uusi ravimusiikki ei oikein omalta korvakuuloltani sopinut niiiiin hyvin, mutta katsotaan nyt vielä mitä valmentaja sanoo. Mentiin siis nämä ohjelmat myös siksi, sillä ensiviikonloppuna on maajoukkueleiri, missä mennään nämä kaikki 3 ohjelmaa tuomareille!

Tässä pari huom. huonolaatuista kuviaa, verkasta, ei radalta, sillä ne otettiin videolle!




peruutus



käynninkautta vaihto... hahah poniii! :D
























Tällaista siis tälläkertaa, heippa taas! ;)

56 kommenttia:

  1. oi vitsi miten kivan näköstä toi hiihtoratsastus :) !! ja ootte super hienoija mantan kanssa ♥ ja tosi kiva postaus ku oli paljon kuvii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan hirmuhauskaa! Ja onneks Tomppa sentään on niin kiltti et sitä pystyy sillä mennä :) Kiitoos ja mä mietinki et tulikohan liikaaki kuvii ku tää näyttää nyt niin pitkält? mut ihan sama :D

      Poista
  2. Kyllä mä ainakin olen tässä ihan päivittäin sun blogiasi lukenut ! :)

    Ennen kattelin vain sun videoita, mut nyt oon blogiaskin alkanut lukee :)

    VastaaPoista
  3. Blogia lueskelen aina, jos poistauksia on tullut. Mikä toi FEI on? Täytyykö kouluohjelmat sinun itse suunnitella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei hyvä juttu! Eii se FEI on kansainvälinen kouluohjelma mitä ratsastetaan esim pm-kisoissa. :) mutta kúr on koulurata missä pitää suorittaa tietyt liikkeet haluamassaan järjestyksessä ja oman musiikkinsa kanssa.

      Poista
  4. hahaa tuitui ootte söpöi ja elossa täälläki ;) on iha parast, ku sul on aina uusii kuvii ja sitku ootte tommossii proit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahaha nyt Tuulia !! Mutta kiitti ja joo noist hiihtokuvist tuliki iha hyvii, koska ulkona, mut sitte maneesissa ei ku ei ollu oikeit asetuksii... mut kumminki :)

      Poista
  5. Kyllä näitä sun postauksii jaksaa lukea, älä huoli. ;) Kivannäköstä menoa, olis itsekin kiva kokeilla tota hiihtoratsastusta!

    VastaaPoista
  6. Kyllä postaukset lukea jaksaa, mutta aina vaan menee ihan sanatomaksi, kun ootte niin upeita! Ei oo ikinä mitään sanottavaa! ♥

    VastaaPoista
  7. täs oli ihan sopivasti kuvii :) meet tosi hyvin!

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus eikä haittaa kuvien laatu! Kyllähän niistä oleellisimman huomaa ;) ootte hyvä pari mantan kanssa ja blogi on mukavaa luettavaa. Vaikutat myös oikeesti välittäväs poneistas ja pitävän niistä hyvää huolta! Tsemppiä kisakaudelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin aattelin, että parempi nyt pari tollasta mistä jotain selkoa saa kuin ei mitään. :) Kiitos paljon koko kommentistas myös, se todella piristi mun mieltä! :) Kiitos!

      Poista
  9. Tää oli tosi kiva postaus (: söpöi ja hienoi kuvia! ;) ootte mantan kaa niin hienoi et huhhu :)♥ ja todellakin jaksaa sun blogia lukea! ;)

    VastaaPoista
  10. Apua toi Sofia näyttää jotenkin kauhean tutulta :O Mutta ootte taas niin hienoja Mantan kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no ehkä sä oot nähny sen jossain :o mutta kiitos! ♥

      Poista
  11. Sait multa Liester - tunnustuksen! :)
    http://highwaytothe-stars.blogspot.fi/2013/03/60-kouluvalkku-liebster-tunnustus.html?showComment=1363550592031#c7055924352321845887

    VastaaPoista
  12. Vitsi teijän menoo on kiva kattoo :) Ja Tomppa on yli söötti! <3
    Mut hei mistä oot hommanu ton sun toppaliivin?? :)
    Country Girl and PONIES

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja niin onkin <3 Ostin sen viime talvena hipposportista. :)

      Poista
  13. Hui miten muistat noi kaikki ohjelmat ? :D mä muistan just ja just jonkun he b:n ohjelman xd mut sä oot varmaan vähän treenannutkin niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha juu oon opetellu niitä aika paljon! Että kun ne kerran oppii nii kyl ne sit viel lyhyel kertauksellaki muistaa helposti! ;)

      Poista
  14. Mä en ikinä jää kommentoimaan sun postauksiin sillä sä kirjotat asiat niin selkeesti, että mitään kysyttävää ei jää ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa no hyvä vaa et sit on selkeesti kerrottu asiat! ;)

      Poista
  15. Täältä löytyy ainakin yks aktiivinen postauksiin lukija.

    Kiva postaus ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  16. Luen kaikki postaukset, mutta ain aen ihan jaksa kommentoida ;) Mutta luen aina kuitenkin :D

    VastaaPoista
  17. kiva postaus taas jälleen kerran (: oon ite aina halunnu kokeilla hiihtoratsastusta, mutta siihen ei ole mahdollisuutta meillä :( tai olisi ehkä jos vain olisi sellainen hevonen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Niih.. harmi :/ Ei siis Tompallakaan oo ennen menty, mut sit vaan keksittiin kokeilla. :)

      Poista
  18. Me vedetään jollyllä aina rattikelkkaa ku ei uskalleta suksilla mennä :D se menee aina aika villiksixD
    Sun postauksia on aina kiva lukea ja nyt oli kiva ku oli kuvia paljon!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi Jollyy :D Ja kiitos, kiva että tykkäät! ;)

      Poista
  19. kiva postaus jälleen! :) ootte mantan kans iha super pari!

    VastaaPoista
  20. Täälläkin postauksiasi luetaan ilolla, kommentointi vain aina jostain syystä unohtuu. :)

    VastaaPoista
  21. Tosi söpö toi pikku-poni!!!:)<3 Kaaduitteko kertaakaan kun menitte hiihtoratsastusta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tomppa on ! ♥ Ja ei itseasiassa kaaduttu! Vaikka kerrattiinkin monta kertaa, että mitä teet kun/jos kaadut, mutta onneksi niin ei käynyt vaikka kovaa mentiinkin! ;)

      Poista
  22. Oi ihania ootte! Ja katoin lähtölistoista et oot tulos siihen future cuppiin (vai mikä onkaa) ypäjälle. Siel nähää;)<3!

    VastaaPoista
  23. Teetkö sun bannerit ite? Ootko kik:ssä? :)

    VastaaPoista
  24. sulla on tosi kiva blogi :) Mulla olis sulle myös kuvahaaste! :)
    http://saninhevoselama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  25. Haitko ponimiittiin?:)

    VastaaPoista
  26. Älä sit ihmettele, jos maanantaina kisoissa joku vaan tulee juttelee sulle ;) Se oon sit luultavimmin mä. Oon lähettinä sun luokassa ;) Jos haluut, pystyisin ehkä ottamaan joitain kuvia susta ja Mantasta!! Kivanähä sut livenä!

    -Vilma

    VastaaPoista
  27. Hirrrrrrrrveeeeeen HYVÄ postaus!!!!;;;DDDDDD

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: