7.4.13

Pitkästä aikaa

Lauantaina lähdin sitten - niinkuin jo perjantaina mainitessani - Tampereen hevoset 2013 -messuille! 
Pääsin sisään hippoksesta saadun ilmaislipun avulla ja olin siellä pääosin hyvänhyvän kaverini Karon kanssa. En ollut ikinä ollut pirkkalan messu ja urheilukeskuksessa, mutta nyt sekin tuli käytyä! Ihmisiä oli ihan hirveästi, paljon enemmän siis kuin osasin kuvitella ja samoja tuotteita myytiin joka kojussa. Ja ihan liikaa kaikkea mitä oli pakko saada, mutta ei tarvetta. (Tähänväliin sopisi kuvia messuilta, mutten jaksanut ottaa kameraa mukaan, hups :D) Ensin katsottiin vähän Stellan klinikkaa, kun ei ehditty tulla tarpeeksi aikasin kun se alkoi. Sen jälkeen kierreiltiin ihastellen kojuja ja tuttujakin tuli nähtyä jonkun verran ja tietty jäätiin juttelemaan. Käytiin välillä syömässäkin ja katseltiin mitä areenalla tapahtui ja taas kierreltiin. Noin kolmen aikaan kumminkin alettiin lähtemään, kun ei siellä mitään näkemisen arvoistakaan enää ollutkaan. Joten haettiin Karon äidin autosta sen kamat ja lähdettiin meille, sillä Karo tuli meille yöksi pitkästä aikaa! :)

Jokatapauksessa messuilta tarttui edes jotain mukaan, sillä en taatusti halunnut lähteä kotiin tyhjin käsin! ;) (kaikki alla olevat kuvat kännykästä)

Eli ostettiin KL huopa, ihana pirteän pinkki, ja jopa alennuksessa: maksoi 50e! Mantalle tietysti ;)


Huopa selässä

Myös tällainen kiva pieni "taulu" todella osuvalla tekstillä! 

Ja Viljar Shopitista tarttui mukaan myös molemmille poneille ilmais piikkisuat

Messuilta


Automatkalla...

Illalla käytiin vielä maneesilla ratsastamassa molemmat ponit. Heti uusi huopa käyttöön, ja meillä  olikin jo ennestään melkein huopaan sopivanväriset pintelit, joten nekin pääsivät käyttöön. Menin itse Mantalla ja Karo Tompalla ensin. Maneesissa ei onneksi ollu ketään, joten tilaa oli kahdelle ponille riittävästi! Verryttelin vain aluksi eteen alas ja tein sen jälkeen vähän avoja ja jyrkkiä sulkuja, että ulko takanen astuu kunnolla ristiin vatsan alle. Tein vielä laukassa käynninkautta vaihtoja paljon, ja avoja uralla. Sen jälkeen kun oltiin ratsastettu noin 30min niin vaidettiin ja Karo meni Mantalla vähän, ihan kokeillakseen miltä se tuntuu. En itseasiassa ehtinyt Tomppaa kauheasti samalla ratsastamaan kun halusin vain katsoa kun Karo ratsasti mun "silmätikulla" ;) ja oisin voinut vaikka neuvoakkin välillä, mutta ei mun edes tarvinnut kun Karo meni Mantalla niin hienosti, ja vielä ekaa kertaa! :o Sen jälkeen verrattiin ponit pois ja käveltiin talliin. Harmi kun ratsastusta ei kukaan päässyt (kumpanakaan päivänä) kuvaamaan, sillä meillä oli Mantan kanssa kaikki kamat ihan sävysävyyn kerrankin ja oisi saanut todisteaineistoa Karosta ja Mantastakin! Mutta ens kerralla sitten.

Illalla syötiin ja vaan juteltiin ja katottiin leffaa, joka ei ollut edes kovin kiinnostava vaikka oltiin luultu, tai mitä nyt sivusilmällä välillä näki. Ei mitään erikoista tehtykkään sitten, että naureskeltiin vaan ja jostain syystä valvottiin ihan liian pitkään tekemättä mitään erikoista?

Sunnuntai aamuna heräiltiin siinä 10 aikoihin, ja oltiin meillä kunnes lähettiin taas tallille klo 13 aikoihin ratsastamaan. Tarkotus oli mennä maastoon, mutta siellä oli joko liukasta tai ihan lössöä ja lätäkköistä, joten mentiin taas maneesiin. Tehtiin aika samoja asioita kuin eilen poneilla, mutta tälläkertaa ei enää vaihdettu, eikä menty muutenkaan niin pitkään. Sitten vietiin ponit talliin, hyvästeltiin, vaikka nähäänkin varmaankin jo taas parinviikon päästä :D Karo lähti sitten junalla kotiin ja mä lähdin kotiin lukemaan kokeisiin. :)

Heippa taas! 

9 kommenttia:

  1. haha noi meijän kuvat XD !! Oli kyl taas hauskaaa ;) onneks kohta taas nähään!<33 seuraavalla kerralla sit otetaa kamerat mukaa! :D hihihi
    -karo (en jaksanu kirajutuu sisää ;p )

    VastaaPoista
  2. Mä näin teidät Heppamessuilla. Ei teissä mitään vajaata ollu! ;)

    VastaaPoista
  3. Kenen toi bisoni on??? Meil on bisoni Stara<3!!!

    VastaaPoista
  4. Millon tulee se kooste?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään, jos youtube tekisi yhteistyötä kanssani paremmin.

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: