14.4.13

Rento viikonloppu

Palataampa pari- kolme viikkoa taakseppäin, elikkä tittidii, tässä se nyt olisi! Ehdin vihdoinkin koota tämän. Oisin laittanut jo aikaisemmin tänään tänne, muttakun tuli ongelmia, että aina kun latasin sen youtubeen niin siihen tuli sellaiset isot mustat reunat ylös ja alas ja se näyttö oli pieni ja epätarkka? Latasin sitä monta kertaa, mutta aina vaan samanlainen tuli vaikka koneella näytti ihan normaalilta? Tallensin sen sitten vielä pd:llä avi.ksi enkä wmw, niin nyt sitten latautu, mutta siinä kesti kauemmin ja on huonompi laatuisempi, ettei saa edes HD :( Jätin myös tarkotuksella paljon kohtia pois, ja muutenkin noin lyhyeks vaikka matskua oisi ollut koko puolen tunnin edestä, mutta kun en jaksaisi ladata niin pitkää videota, se kestää liian kauan. :/ 



Kommenttia? :)


Tänä viikonloppuna mulla ei oo ollutkaan mitään erikoisempaa ohjelmaa. Eilen vaan nukuin pitkään ja katsoin vielä Veeran kanssa yövaatteissa kello 14.30 asti vampyyripäiväkirjoja, kun kaveri lainasi sen ensimmäisen tuotantokauden. Vaikka ne onkin aika jänniä (mun mielestä, oon niin nössö!) niin silti niihin jää vaan koukkuun ja on pakko katsoa heti seuraava jakso kun jää niin jännään paikkaan! Onko tuttua?



Eilen kumminkin mentiin maneesiin sellaiseen aikaan, ettei siellä ollut varauksia, takaa-ajatuksena laitella vähän puomeja/kavaletteja vaihteeksi. Ei siellä sitten paljon porukkaa onneksi ollutkaan, joten saatiin laittaa vain ympyrälle ensin neljä ravipuomia, mitä mentiin (siis mä Mantalla ja Veera ratsasti Tompalla). Mantalle ravipuomit on aina kova haaste, joten jopa niissä pitää olla tarkkana, toisinkuin Tompalla joka on ihan "ammattilainen" eikä ikinä kolauttele mihinkään, vaikka välit olisivat kuinka huonot ja kuski ihan hakoteillä! Sen jälkeen mentiin laukkaväleillä puomi, pieni kavaletti, puomi ravissa ja sen jälkeen laukassa, missä Manta aina vähän innostui.. :D Eipä sen kummempia, tämän puomijumppailun jälkeen, mitä tehtiin noin 30min niin verryteltiin ja käveltiin takaisin talliin.

Tänään mun oli tarkoitus treenata kunnolla maneesissa samoja asioita kuin tunneilla, mutta Manta ei tuntunut jotenkin yhtä hyvältä kuin yleensä, vähän tahmea, luulen, että sillä taitaa olla nyt kiima, kun näitä päiviä on ollut jo useampia tällä viikolla. Tein kumminkin siirtymisiä ja kokoamisia ja avoja,sulkuja yms. muutenkin treeni jäi aika lyhyeksi, sillä  sinne alettiin rakentamaan esterataa. Ihme ja kumma, Manta taas piristäytyi sen pörhäkkään tilaan, heti kun maneesiin tuotiinkin puomeja, luuli varmaan pääsevänsä kunnolla hyppäämään, ressukka. :D









Manta"mä haluun jo kotiin!"



Hyviä kesän odotuksia nyt kaikille! Toivotaan, että nämä loputkin lumet sulaisivat pikimmiten, niin pääsisi jo kentällekkin! :)

27 kommenttia:

  1. waautsi meettepäs hienosti ja toi manta on ihan järjettömän söpö tapaus! :) ja muutenkin tosi kiva postaus :) millä kameralla muuten nää kuvat on otettu? on niin hyvälaatusia niinkun aina sun postauksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos niin se onkin! :) Ja nää on otettu meijän canon 1000D, että ei täl millää urheilukuvalla tai varsinkaa täysautomaatilla saa hyviä kuvia, et pitää vaa laittaa oikeet säädöt. :)

      Poista
    2. kuka teitä sitten yleensä kuvaa, kaverit vai vanhemmat vai kuka? :) kun niin usein täällä on kumminkin kuvia ja en nyt löytänyt että olisit missään maininnut :)

      Poista
    3. Yleensä Isä,äiti tai sisko, mutta yleensä jos joku muu kaveri ym. on kuvannut ja olen saanut häneltä kuvia niin silloin laitan aina jonnekkin kohtaan kuvaajan nimen, ellei se ole jo kuvassa. :)

      Poista
  2. Oi kun Manta on söpö noissa pinkeissa pinteleissä & huovassa, sopii tosi hyvin sille ;-) Ja Sinä&Manta sovitte hyvin yhteen <3 Tosi hienoa toi teijän meno aina!! :-D

    VastaaPoista
  3. On teitä vaan niin yksinkertasen ihana kattoo!<3::D Aivan upee pari!!
    ja ihana toi uus pinkki huopa;Dhih!

    VastaaPoista
  4. miten tehään käynnin kautta vaihto? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siirtämällä laukasta käyntiin, ylläpitämällä käynti 3-5 ask. ajan ja nostamalla uusi laukka (toiseen suuntaan) :)

      Poista
  5. oi vitsi toi huopa ja pintelit, ihanat! ♥ ja ootte kyllä yberhyviä mantan kaa, voikun osais itekin ratsastaa tollain! :)) mikä toi teiän satula muuten on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi kiitos! :) Meijän molemmilla poneilla on sama Albionin penkki! :)

      Poista
  6. Vitsit te ootte kehittynyt sikana kesästä! Varsinkin jos miittii vertaa!
    http://team-happy.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Awww.... Niin ihana pari! Tuli tätä kattoessa semmonen fiilis, et "kumpa mä joskus saisin ratsastaa Mantalla".... Teen ehkä jossain vaiheessa susta ja Mantasta videon niist edellisist (1.4) koulukisoist.

    VastaaPoista
  8. Ooi ootte nii hyvä pari ja niin söpöt noi pinkit kamat!!
    Oletko ajatellut mennä tänä vuon ponicuppii tai junnucuppii ? Ja jos nii meetkö kummallakin ponil?
    Jaa ja jaa sun video postaukset on kivoi niit lisää!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En tiedä vielä, Tompalla en ainakaan näillä näkymin kilpaile tänä kesänä, että keskityn vain tämän viimeisen ponivuoteni Mantaan. Ja saatan mennä jotain lähimpiä ponicupin osareita jos ei ole muita kisoja lähiaikoina tiedossa. :)
      Kiitos, kiva että tykkäätte! :)

      Poista
  9. Vasta nyt törmäsin ekaa kertaa blogiis ja täytyypä alkaa seuraamaan :) Ootte tosi kivan näkönen pari ja ratsastustyylisi on todella hieno ja sitä on mukava katsoa. Ja sun videoissa on muuten hyvät musiikit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kivasta palautteesta! Tervetuloa vaan seuraamaan :)

      Poista
  10. apuaaa blogger ei ilmota sunkaa postauksist, voi jumalau*a... mut iha sika hienot :o ♥ ihana postaus ja sul on nii ihana blogi ja äää täydellistä ♥

    VastaaPoista
  11. Miten bloggerin saa ilmottamaan?!

    VastaaPoista
  12. Voi ei ku meette taas niin hyvin! Ootte kyl tosi hyvä pari <3 Samaa mieltä tosta sarjojen kattomisesta. Itseasiassa, tänään ois tarkotus kattoo Vämpyyripäiväkirjojen 2 tuotantokautta :)

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: