28.2.12

Pörhäkkä pikku poni

Ensi viiletykset wuhuu lukijoita jo huimat 8 ! XD No jess! Mitähän sit keksis ku on 10 ? Jotain erikoista 
ehkäpä. :D 

No mut kerron nyt tällee lyhyeesti ku alotin taas aika myöhään lukee ja sori jonäin etukäteen nii ei kuva taas tänäänkään :( ! Elikkäs...

Mulla oli Tompalla tunti ja harjoteltiin niitä samoja eli avoo, sulkuu, lävistäjii, takaosakäännöksii, pari kertaa peruutus, sit sitäki et se enemmän kyykistäis niitä takajalkoja ja nousis edestä mut siihen edellyttää vaa pehmeet kädet ja pohkeet +istunta. Tomppa oli oikeestaan tosi hyvä tänään! Riittakin oli tosi tyytyväinen ! :) Mietittiin just sitä et uskaltaisko lähtee yhtiin kisoihin jotka ois mun ensimmäiset kansalliset ja päädyttiin siihen,että mennään nyt sinne edes "kokeilemaan" vaikka niin ei "pitäis" tehä, mutta joskushan mun pitää niistä alottaa ja kattoo että miten menee sillä mun pitäis kuitenki kesällä kisaa kansallista! Manta ja Tomppa on nyt lähiaikoina menny ihan hyvin eli ei mitään suuuuurta hätää, mutta en mä oletakkaa et menis mitenkää tosi hyvin , kunhan yli 58% niin olisin hyvin tyyväinen! :) 

Tompan jälkeen menin vielä noin 30minsaks Mantalla kentälle , sillä pellolla oli ihan sairaasti lunta varmaa ainakin metri, mutta kentällä ei onneks niin paljoo mutta ainakin jtn 40cm siellä oli +puhdas lumi ku kukaan muu ei ollu menny nyt lähiaiklojen lumisateiden jälkeen :D Halusin siis tehä jtn erilaista nii sitte vaa keventelin ja laukkailin sie nokka pystys vaa mut ainaki oli kivaa ! :)
Huomisii! jos huomenna kirjoitan ! ;)

2 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus taas :) !! tee joku sellanen postaus joku kerta, missä kerrot mitä blogeja luet ja sun lempiblogit ? =) noi päivä tallilla videot on myös tosi kivoja, niitäkin lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu kiitos paljon! Ja juu voin tehdäkin joku pv kun on aikaa! :) Ja tosi kiva että tykkäät ! :)

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: