14.4.12

Happy wappyyy +video !!!

Jeeeee !!! Mun kone oli käyny huollos ja nyt se on tullu takaisin!! Heti sit videota tekemmään ku tuli semmone ispis, joten tein Mantasta ja musta uuden videon! Oli tosi kiva päästä tutkiskelee pitkäst aikaa pd:t mut ainoo vaa, et se lagi tosi paljo et jos liian nopeesti käytin hiirtä ja painelin paikoist nii sitte se alko lagii ja sulku koko ohjelman! Ja vaik kui mont kertaa nyt täs parin pv:n aikana! :o no anyway se nyt on siellä, siis tubessa ! :')

Tänään oltii aluevalmennuksissa. Ei menny mitenkää parhaite mut iha ok kuitenkin. :')  Ku eilen niil oli ollut vaa kävely päivä ku oli ollu suht raskasta ku Riittaki oli menny mantan torstaina. Jaaaa... noo eilinen kävely meni sillai et me lähettii veerankaa ilman satuloita sadeloimilla (ku sato!) nii kävelee ja sitte tomppa sai aika alkumatkast jonku ihme hepulin yhest fasaanist ja sit se vähä lähti ja mantaki ja sit tomppa hyppäs ojaa ja veera tippu! Huh huh ! Ja ku mä sain mantan pidettyy nii tulin alas ja otin tompan kii. Onneks veeraa ei sattunu nii sit jatkettii vaa matkaa sillee et mä talutin tomppaa ku sil oli kyl väääähä turhaa energiaa... nii sit mietin et "hmm.. millaneha se mahtaa olla huomenna valmennuksissa?!" mut kyllä se iha ok oli, ei mikää kauhee hyvä mut ok! :'D
En nyt jää enempää stoorittelee, mut toivottavasti huomenna menis valmennuksissa vähä ees paremmi! Huomenna yritän taas ehtiä päästä kirjottelee tänne mut moikka taas, tässä vielä parisen kuvaa jaa se video ! enjoy ! ;')
ps. niinku kuvista näkee niin ei siis menny kovin hyvin tänään ! :'S







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: