15.6.12

Iisalmen reissu

Oltiin siis viime sunnuntaina Iisalmessa missä oli ponicupin 2. osakilpailu. Menikin väähän huonommin kuin viime osakilp... :'/

Lähettiin jo lauantai aamuna ajelemaan kohti Iisalmea minne keski pysähdyksineen noin 7 tuntia (?). Pysähdyttiin vain 2 kertaa, kun käytiin itse vessassa, hakemassa syötävää tai tankattiin auto ja ponitkin sai rentouttaa selkäänsä. Onneksi ne olivat niin rauhallisia matkustajia! ;)

Perille päästyämme vietiin ponit jaboihin ja kisakaappi +muut tavarat sinne. Ne jabat jotka siellä oli, oli ärsyttäviä kun niiden kiinni laittaminen ja avaaminen oli niin vaikeaa ja hyttysiä oli ihan sairaan paljon !! Kateltiin siinä sitten muita kisoja ja juteltiin kavereitten kaa ja illemmalla ratsastin vielä maneesissa Mantan ja Tompan, jotka oli iha hyviä. Sitten mentiin ponit hoidettuamme Iisalmen Sokos hotelliin yöpymään.

Sunnuntaina herättiin siinä puol 7 aikaa aamupalalle ja kisapaikalle. Verryttelin Mantaa maneesissa noin 45min ja se tuntui ihan hyvältä. Itse piti vaan miettiä et mitä harjoituksia tekee kun valmentaja ei ollut mukana niin pitkällä matkalla. Radalla Manta oli tosi vetelä ja muutenkin vähän turhan pitkänä eikä mennyt ollenkaan hyvin! 64.2% tuli ja jaettu 12.sij. En ollut siis kovin tyytyväinen, vaikka 64% on ihan ok, mutta oltais pystytty parempaankin!

Tompallakin verryttelin vähän turhan pitkään tai jotain siis noin 45min myös ja se tuntui vielä maneesin verryttely alueella ihan hyvältä, mutta kun valmistauduin radalle ja jätin raipan pois niin tuntui, ettei se liikkunut enään ollenkaan! Ratakin oli tosi vetelä ja muutama hieman töksähtävä siirtyminen johdatti 59.9% johon olin erittäin epätyytyväinen...

No ei voi mitään, aina ei voi voittaa. Syynä siihen, että meni huonommin voi olla, että kentän pohja oli aika pehmeä, pitkä verkka, ei valmentajaa verkka apuna ja huono valmistelu kisoihin jo alkuviikosta, sillä Mantalla olin ponimeetissä ja Tompalla en ratsastanut silloin ollenkaan ja taisi olla molemmat (Manta ja minä) aika puhki koko viikosta. Mutta onneksi näitä osakilpailuja on useampia niin ensi kerralla sitten paremmin! :)

ps. sori nyt ei mtiään kuvia keretty ottamaan, paitsi ratavideot, mutten niitä viitsi nyt julkaista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: