2.6.12

Kesäloma !


Nyt on menny taas tää viikkoki ihan vauhilla, et on tää bloggaaminen vähän jääny... hups :D Mutta mutta :D


Ihanaa kun nyt loppui koulut! Oon ihan tyytyväinen todistukseenkin. Harmittaa vaan toi sää kun kooko päivän on satanut, eikä sit oo ihan hirvee kesä fiilis kun ei oo ees lämmintä! Ja koko ens viikokskin on luvattu jotain 12-16 astetta ja vesisadettakin! Voivitsi, missä kesä?

Koko viikko on menny tosi hyvin ratsastuksen kannalta, et ollaan maastoiltu ja ollu 2 valmennuksissa - toisena päivänä meni tosi hyvin, ja toisen ei niinkää niiiin hyvin. Keskiviikkona mä itseasiassa hyppäsin Mantalla kentällä vaihteeks! Ihan vaan ensin ravipuomien jälkeen ristikkoa ja kavalettia :) Se oli ihan innoissaan! :D

Huomenna oisi siis tarkoitus lähteä Ypäjälle ponimeating valmennus leirille ! Odotan jo innolla ja siitä tulee varmasti tosi hauskaa, sillä niin moni on ollu siel ja sanonu et siel on ihan super kivaa! :) Ollaan jo pesty kaikki harjat, huovat ja pintelit valmiiks. Enään ponin  pika pesu huomenna ja tavaroiden pakkausta!

Nyt mun pitää kyllä mennä pakkaamaan vielä, mä jätän kaiken aina ihan viimetinkaan, mut eihä täs mikää kiire! ;) Leirillä en voi kyllä valitettavasti postata, sillä - ei konetta, mutta leirin jälkeen tulee kunnon ponimeating leiri postaus sitten!
Toivottavasti tulee kiva leiri ja siellä ois kivoja ihmisiä ja oppis uutta! :)
onse vaan niin nätti tyttö <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: