27.6.12

Laidunkausi avattu

En nyt Juhannuksestani postannutkaan, sillä en tehnyt silloin itse asiassa mitään hevosiin liittyvää. Oltiin mökillä, uitiin, kalastettiin, vesihiihdettiin, katottiin leffaa ja syötiin ja paljon! :D

Ponit muuttivat eilen meidän naapuriin noin kuukauden ajaksi maneesittomaan pikku talliin, jossa ponit pääsevät laitumille ja meidän pitää tehdä itse poniemme kaikki hommat; here i come aamuherätykset ♥ !

Myös samalla Karo tuli meille eilen (tiistai) ja kuvasi meidän estevalmennuksen (siis ennen kuin toimme ponit tänne) Mä menin pitkästä aikaa Mantalla ja Veeralla oli Tompalla eka hyppäri :o Mentiin siis ensin puomiharkkaa, sitten harjoteltiin linjoja et oli joku suhteutettu kavaletti väli ja piti ottaa tietyn verran askeleita väleihin. Veeralla ja Tompalla meni ihan hyvin kun Tomppa meni niin nätisti! Mutta Mantankanssa tosin oli vähän pidättelemistä välillä kun se oli niiiin innoissaan kun pääs hyppäämään, kun me hypätään niiin harvoin! Meni tosi pitkälle asti tosi hyvin kun lopuksi mentiin sellasta rataa (ehkä max. 70cm?) Ja yhes vaihees kun veera nosti laukan niin Tomppahan innostu ja lähti pukkilaukaa ja veera tippu :( Ei sattunu mut meni silti hetkeks katsomoo ja Karo sit tuli taluttelee hetkeks sitä possuu >:( Menin Mantalla vielä pari kertaa lopuksi radan ja se oli jo tosi hyvä! Paaaljon rauhallisempi kuin aikaisemmin, eikä hypännyt yhtä kaukaa kun muistin tehä tarpeeks puolipidätteitä! ;) Lopuks veerakin nous vielä selkään ,mut ei sit enää hypänny sinä päivänä, et verkkas pois. :)





Tänään herättiin (keskiviikko) Karon kaa 6.30, laitettiin päälle, pestii hampaat ja vietiin annettiin poneille prixit ja vietiin laitsalle. Sit käytii syömäs aamupalaa (haha hirvee yksityiskohtanen selitys,mutmut) , katottii telkkaa ja laitettii ridahousut/kamat, mentii siivoo karsinat ja sit haettii ne sisää joskus klo 10 nii ne oli ollu jotain 3h syömäs ruohoo :) (btw ne oli edellisen iltan jtn 1½h et ne saa tottuu ruohoo)

ei se oo oikeesti noin lihava, tää kuvakulma on huono! :D




Karo meni Tompalla tänään, kun uus paikka niin saatto olla vähä virkku ja muutenki, Karo ei käy meil kauhee usein nii sai nyt vähä ratsii :) Ku oltii maastakäsin käyty kävelee yhtä tietä pitkin nii ne molemmat oli vähän jännittyneitä, mut sit ridattii niitä kentällä nii Manta oli heti selästä paljon rennompi ku tein iha samoi juttui ku kotona, Karo sano et Tomppaki oli iha rento ja hyvä! :) Ja Karo meni Tompalla ekaa kertaa!:o Treenattii molemmat aika samoi juttui itteksemme, eli mä tein kaikkii siirtymisii, taivutuksii, avoo sulkuu uralta keskihalkasijalle yms. :) Ja manta oli itseasias tosi hyvä koko ajan :) tai kuitenkin vieras paikka ja näi :) Lopuks käyti viel kävelee lenkki sellasta maantietä pitkin selästä ja ne oli paaljon rennompii et voitii mennä iha pitkin ohjin! :)
Sit hoidettii ne pois ja vietii loppu päiväks hiekkatarhaan ja siivoiltii vähä tallii ja sit ollaa pelattu vähä tennist, oltu koneella ja käytii viel siwast ostaa lisää kaikkee hyvää 8')
Ärsyttää vaa toi ku eilen ja tänään on tullu sadekuuroi ja jyrissy tosi paljon illalla ja sit on näkyny iha salamii :o mut onneks ei kuitenkaa sillee et sataa koko pv tai ukkostaa koko pv ! :D


Karo ja Tomppa :)

Karo ja Tomppa♥

Huomenna tehään taas talli ja mä ridaan Mantan ja Veera Tompan ja sit mennää kattoo PM ! :) Toivottavasti Suomel menis hyvi ! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: