21.6.12

Pikkupouni töissä

Tänään olin siis pitkästä aikaa Tompalla tunnilla! Aluksi Tomppa oli aika vahva vasemmalta ja tahmea pohkeelle. Tehtiin siis ympyrällä taivuttamis, suoristamis ja siirtymis harjoituksia niin niistä poni tulikin heti paljon vetreemmäksi! Tehtiin siis koko tunti pääasiassa siirtymisiä ravista käyniin, myötäys, ja takaisin raviin + ravista laukaan, hyvän laukan jälkeen takaisin raviin jne. Samalla myös taivuttamista ja sitä että osaa olla tehokas, mutta myös palkitsee. Lopuksi mentiin vielä pari kertaa Siilinjärven ponicupin rata lävitse (näin hyvissä ajoin) ja se meni tokalla kerralla jo oikein hyvin! :) Siilinjärven rata onkin vähän haastavampi, kun siinä on paljon enemmän voltteja, keskiravi, keskilaukkaa jne. mutta eiköhän niistäkin helposti (toivottavasti) selvitä! :)








Hih! mä hallitsen kaikki maholliset ilmeet, kuten varmaan huomaatte! :D

Tunnin jälkeen vein tompan pois ja tulin Mantalla kentälle. Tein sillä samoja harjoituksia kuin eilispäivän tunnilla ja mitä Tompan kanssa, eli taivutuksia ja suoristamisia -> perus juttuja! Tein myös voltteja ja muutavat avot ja keskiravit. Manta oli myös oikein hyvä tänään, joten nyt ponit taitavat ansaita juhannus vapaansa kun me mennäänkin mökille! 







mul ilme oli mitä kauhein nii rajasin itteni pois hehe :D mut manteli <3


Postailen sitten myöhemmin vaikka juhannuksestani. Hyviä juhannuksia kaikille! :)

9 kommenttia:

  1. Moikka! hieno bogi, ratsastat hyvin!! käyppä katsomassa mun blogia http://peggyjahepat.blogspot.fi/ , ei ole kiellettyä liittyä lukijaksi ;)

    VastaaPoista
  2. Tomppa on niin ponteva poika!! HYVÄ TOMPPA KULTA!!!

    t:ella pikku-sisko (joka ratsastaa tomppaa pulet viikosta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis PUOLET viikosta ja mä olen siis Veera:D

      Poista
  3. muahah !!! http://onkkujadinav.blogspot.fi/2012/06/hengissa-haaste.html

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: