8.6.12

Ponimeet !!!!

Ponimeetissä oli ihan sairaan kivaa ! <3 

Ei tullu ihan mitään "ahaa -elämyksiä" ratsastuksen kannalta, mutta kaikenlaisia pikku vinkkejä tuli kotiin opittua paljon! Kaikinpuolin tosi kiva leiri, ois ehkä viel pitempi kyl saanu olla ku 4½ päivää ei tuntunu riittävän oikee :D Saatiin paljon uusia ihania kavereita, muistoja ja KUVIA! Harmittaa vaan, että yli 400 kuvaa tuli otettua +videota, muttei ollenkaan ratsas tunneista , paitsi istunta tunnilta missä mentiin liinan päässä. :D
Valmentajakin oli yllättävän mukava ja sain uusia neuvoja Mantan ratsastamiseen. Loppu leiri kisoissa menin He B:3 ja sain vaan 63.6% et ois voinu mennä paremminkin, mut mä vaan menin radalle sillee et "nää on vaan leiri kisat" hups.. väärä asenne :D olin siis 4. :)

En nyt niin täsmällisesti jaksa selitellä, mutta laitan nyt muutamia kuvia omasta kamerasta leirin tunnelmista. Harmi kun omassa kamerassa ei omaa naamaa niin usein näy kun itse kameran takana, mut voin laittaa myöhemmin kun saan Kaislalta, Jessicalta ja Ericalta kuvia! ;)



:)

Lassi ja Kaisla :)

Ninja !

totaa.. :D


Samiksiii ! molemmilla HV poolo fleecet ja g -housut ;)

salesta piti hakee vähän lisää mässyy :D

kaikki mun tarakalle... :D




ilmeel 

istunta tunnilta :D

Kaisla ja Manta

Kaislan tippumiskakku...



se kakku oli oikeesti niin hyvää et kaikki halus eikä oikee lusikat riittäny... :D

... :D





perus Kaisla! :D

meijän piti feikki hypätä :D


Hevos opisto Ypäjä -paidat päällä :P

Lopuks viel Ratsuriihen kautta ostettii tommonen söpö vaaleenpunainen huopa Mantalle ! ;)
Huomenna lähdetään ajelemaan molempien ponien kanssa aamusta jo Iisalmeen kun sunnuntaina Iisalmessa ponicupin 2. osakilpailu! Pitäkäähän peukkuja! ;)

1 kommentti:

  1. Hihi nauroin tossa kohdassa jossa kerroit että olit vähän pettyny kisatulokseen :) ja mä olin siis siinä jaetulla kolmossijalla ja olin silleen jesjes paras tulos ikinä :D mut kiva blogi :)

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: