16.9.12

E-S Aluemestaruus viikonloppu

 Huhhuh oli kyllä niin työläs viikonloppu, että..! Tähän viikonloppuun sisältyi taas onnistuimisia, kuin epäonnistumisia ja hämmennyksiä. Miten alottaisin, no lauantaista tietty, onko pakko edes kertoa? no kai mä sitten..

Lauantai - aluemestaruus

Lauantaina herättiin kuuden aikoihin ja lähin letittä Mantan. Kilpalilupaikalle Porvooseen saavuttiin ajoissa ja mulla oli ainakin 20min aikaa kiertää isoa ravirataa käynnissä. Verryttelynkin aloitin ajoissa Riitan kanssa. Pohja oli aika kamalan kurainen kun viime yönä oli satanut, mutta se ei ollut kovin iso ongelma, enemmän taas se, että verrassa oli kova ruuhka ja piti hirveesti väistellä muita. Manta oli verkassa ihan ok, ei mikään erittäin hyvä, mutta ok. 

Rata meni mun mielestä myös ihan hyvin! Ei kovin isoja rikkeitä tai muuta. Sitten kuulin tuloksen 62.(jtn)% ? Mietin, että ei se nyt niiin huono ollut? Hämmästeltiin siinä sitten valmentajan kanssa,että mistä niitä pisteitä on oikein sitten jätetty antamatta. Toinen tuomari ei näköjään pitänyt kokonaisuudesta, sillä antoi joka kohtaan ainkin ½% vähemmän kuin toinen. mm. se laittoi lennokkuudesta 5.5 ja toinen 7? Olin tosi pettynyt, sillä ne oli kauden huonoimmat prosentit! Kuitenkin alue heb! Harmitti siinä kyllä aika lailla... Loppujenlopuksi olin 8, ei sijaa. Tuomarit halusivat  nähdä ehkä ponin vähän lyhyempänä, en siis ratsastanut tarpeeksi!



Illalla piti vielä opetella melkein täysin uusi rata! Sillä en ollut koko kesänä startannut tätä heB:0 ! Piti vain koota itseni taas hyvään fiilikseen.

Sunnuntai - joukkuemestaruus

Startti oli jo luokan alussa, joten jouduttiin heräämään viideltä aamulla! Taas uudet letit ja menoks. Oltiin vähän myöhemmässä kuin lauantaina paikalla, mutta ehdittiin ihan hyvin. Manta oli ihan kamalan tuntuinen verkassa jos siitä lähdetään! Pohja oli tosi hyvä eikä kentällä ollut kuin pari niin  helppo oli verrata, mutta voi ei mitä se oli se verkka! Mutta siinä kun verrattiin kunnolla ponia se 30min niin vähän tuotti tulosta, muttei tarpeeksi. Valmentaja epäili, että taitaa olla kiima kun on niin tahmee.. eivoimitää. Kaikista hassuinta oli kun juuri ennen rataa verrassa, mun nuttura aukes ja lähti pomppimaan selällä ja Riitan piti tulla repii sitä auki ja laittaa joku pikku perus nuttura, kunhan vaan pysyis! :D
 Rata meni ihan ok tai hyvin. Ratsastin itsekkin paremmin kuin eilen. Tulos oli 64.3% ja siinäkin silloin prosentit kuultuani ajattelin, että "vaan?" ,mutta siellä kylllä oli tosi tiukkaa, sillä loppupeleissä kukaan ei mennyt ohi! Väsäsin siis uuden nutturan, kisakamat takas päälle ja palkkareihin ja pysyin kuin pysyinkin kärjessä ja olin luokkani ensimmäinen eli voitin ! Jee! :) Siinä tuli sitten samalla joukkueelle pisteitä!

ei ainakaan lennokkuutta puuttunnu!

videolta





vakavana

reipas kisahoitaja, manta ja ratsastaja
Kaunis ♥


Pistettiin sitten Manta takas traikkuun ja koko loppu päivä vaan jännitettiin muitten joukkuelaisten ratoja, kuvailtiin tuttuja ja ostettiin välillä jotain puffasta (buffasta?):D Näytti pitkään pahasti siltä, ettei joukkue sijoitu, parasta lähteä kotiin, mutta silti piti ootella vielä kaikkien tuloksia. Ihme kyllä meidän joukkueen tulokset ei ollu kovin kummoset? taisiis 64%, 62% ja pari alle 55% tulosta, joista parempi laskettiin mukaan ja saatiin sittenkin joukkuepronssia ! Jee, hyvä HyvUra :)!



On kyllä ollu raskas päivä, saatikka koko viikonloppu! Molempina päivinä herätty viiden-kuuden aikoihin ja tänään oltiin koko kisapaikalla yhteensä 9 tuntia !
Huomenna sitten alkaa mulla TET -viikko, IIK! :D

8 kommenttia:

  1. Onnittelut, ootte tosi hieno pari !! Ihana toi vakava palkintojenjakokuva ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! Ja niihaha ei aina ehi kattoo mistä kamera kuvaa :D

      Poista
  2. Hienosti , onnittelut! (: Hienoja kuvia , ootte niin hieno pari! (:♥

    VastaaPoista
  3. Mihinkä sää meet TET´tiin? Ja onnee joukkuemestaruudest!

    VastaaPoista
  4. onneks olkoon ! sun prossat oli sentään 64 , mun oli 56,600 ..... mä en voi ees syyttä kiimaa siitä että poni on tahmee ku se ruuna on ......
    mikä on seuran oikea nimi ???

    Vilma ja farri

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: