28.7.12

#100

Noniiin tää on nyt siis mun blogin sadas postaus! :o  Eli Oona tuli meille eilen aamupäivällä. Käytiin sit prismassa, tultiin meille ja syötiin nopeasti jonka jälkeen käytiin kattomassa poneja laitsalla ja sitten mentiin meidän mökille, tonne vähän matkan päähän uimaan!







 Oli tosi hauskaa ja vietettiin siellä uimassa noin 3 tuntia minkä jälkeen kodin kautta vaihettiin vaatteet, chillailtiin ja lähettiin tallille laittaa poneja kuntoon! :)








Sitten kun laitettiin ponit kuntoon niin lähettiin Oonankaa maastoon, Oona Tompalla ja mä mantalla ! :) jee

laukkaa ! 







Sitten hoidettin ponit, laitettiin ruuat ja tultiin kotiin syömään ja kattomaan leffaa ja semmosta muuta hauskaa! ;)

Lauantai
Aamulla herättiin aamutalliin eli annettiin poneille ruokaa, vietiin ulos ja siivottiin karsinat :)



Karsinat siivottuamme mentiin itekkin syömään aamupalaa ja chillailtiin ja pidettii hauskaa! Kello lähestyi kymmentä ja lähettiin taas tallille laittaa poneja kuntoon, kun mentiin ratsastaa veeran kanssa kentälle. Käveltiin alkukäynnit maastossa ja ratsittiin kentällä noin 30min vaan sillä oli niin kuuma ja ponit meni hyvin :) Tein Mantalla vähän kaikenlaista, millä sain sen hyvin avuille. Keskilaukkoja, kokoamisia, vastalaukkoja, keskiraveja ym ja Manta meni aika hyvin! Veerakin teki keskiraveja ja pohkeenväistöjä ja tomppa oli tosi reipas ! ;)











Hikisen ratsastuksen jälkeen ponit pääs pesulle ja takas laitumelle ja mekin päästiin melkeinpä heti uimaan taas mökille! Tänään oli niiin lämmin päivä, että vesikin oli ihan super lämmintä ja vietettiin rannalla ainakin 5 tuntia! :o Oli super kivaa! Uitiin, otettiin aurinkoa, soudeltiin, loikoiltiin uimapatjoilla ja syötiin :)






Illalla käytiin viel viemäs ponit sisään, grillailtiin ja tehtiin ite mansikka kakku ! namm ! se oli hyvää ja saatiin siitä kuvakin, mutta ne kuvat ovat vielä kamerassa, huomiseen! :)

8 kommenttia:

  1. uuu, nice abs elpura ;)♥ ihanii kuvii!

    VastaaPoista
  2. miks et mee enää ite Tompalla ? Oot tosi hyvä ratsastaa (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska oon jo aika pitkä Tompalle niin meen sil viel tän kauden kisoja ja treenailen aina välillä, kyllä veera sillä pärjää ;) ja kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Sä ja sun pikkusisko molemmat ootte niin taitavia!Ja tykkään sun blogista tosi paljon:)Sulla pitäis olla enemmän lukioita! ---> www.hennajahevoset.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos toosi paljon! :) Juu käyn kattomassa sunki blogia ! ;)

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: