18.7.12

jee

Vau teitä lukijoita on kertynyt jo 40 ! Kiitos paljon kaikille, jotka jaksaa tätä lukea ja kommentoidakkin jotain kivaa välillä! :) Jospa keksis jotain erikoispostauksen tapaista jos saatais joskus 50! ;)

Niin ja sori tää tihee postaustahti, mutta eiks se oo vaan hyvä että kuvia pukkaa?! mutta rullatkaa ihmeessä alemmas kattoo toi video! :)

Tänään olikin yllättävän lämmin ja kiva päivä! En silti tehny tänään paljoon muuta kun olin kotona ja iltapäivällä pidin Veeralle "tuntia" ja otin samalla vähän kuvia. Ne teki voltteja, tarpeeks isoja 10m voltteja!  sit väistöjä ensin käynnissä ja sitten ravissa keskihalkaisijalalta uralle ja ravipuomeja ja pari askeleen pidennystä. Ihan hienosti ne meni. :) 
ps. veeral oli kaulahuivi ku sil oli kurkku vähä kipee !



Kun Veera hoiti tomppaa pois niin aloin ratsastaa Mantaa. Tarkotus oli siis meidän molempien mennä max 45min ja saada niit vähä kuosii ennen huomista tuntia! Mantalla tein perus, taivutuksii ja suoristuksii ympyrällä. Lopuks Veera laitto vielä pari ravipuomii laukkavälille ja mun oli tarkotus koota niitten välillä laukkaa niin et saisin  tietyn määrän laukka askeleita siihen :D mut aluks ei oikee onnistunu ku manta oli iha innoissa (?) :D mut sit ku istuin alas ja tein tarpeeks puolipidätteit nii sain ne laukka askelet siihe sopii :) sit loppukeventelin ja lähettiin vielä veerankaa kävelee loppukäynnit peltotietä pitkin, et veera meni ilman satulaa tompalla :)


huiii maapuomii !

vauhti pääl - as always :D

8 kommenttia:

  1. oon aina luullu et sull on jotain päälle 400 lukijaa, ku en oo katellu et mont sul on :D

    Mut kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D no, emmä kauheesti mainostele tätä nii ei sit ihmiset löydä :/ mut kiitti :)

      Poista
  2. Hei saako kysyä mil tallil ootte? Jossain hyyppärässä? Ku tultiin kerran kytäjältä käymään ell.tarkastuksessa hevossairaalassa niin siinä kentäl meni joku ihan mantan näkönen poni ja osa kuvien taustoist näyttää tutuilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oot voinu hyvin nähdä mantan, kun ponit asuu hyyppäräs muuten, mut ne on ollu nyt kesän meidän naapurissa, mut ollaan käyty silti traikulla valkuissa hyyppäräs :) Ja nää kuvat on otettu täältä meiltä mut esim nää http://eellalifee.blogspot.fi/2012/06/pikkupouni-toissa.html on otettu hyyppärästä :)

      Poista
  3. Ok no pitää kyl sanoo että ratsastit tosi nätisti sitä :) Oot ilmeisesti ollu Holopaisen valmennuksissa? Oon harkinnu että käytäisiin mun kouluponin alun kanssa hänen luonaan tunnilla jos vaan ottaa vastaan, mutta olisi kiva kuulla ensin jonkun valmenettavan kokemuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja juu olen ja Riitta on kyllä paras mahdollinen, mun mielestä! ;)

      Poista
  4. uii ihanii kuvia:D hihi söpö veera ja ella♥ ja ponit!!

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: