30.7.12

Valmennukset +2 videota

Ihan näin alkuun niin linkkaan pari videota! Ensin Oonan tekemä video viikonlopusta, kun se oli meillä ja kun kuvailtiin kaikennäköstä ja mitä tehtiin ! mun mielest tuli tosi hyvä, toivottavasti pidätte! :)



Ja ite tekemäni video kun saatiin oonankaa ladattuu mulle PD takas ! jee♥ Tein siis tällasteen nopeen tekeleen Tompasta pitkäst aika :) Tämmösen "taiteellisemman" ja rauhallisemman, mutta kaikki väläytykset ym. jäi pois, mutta toivottavasti pidätte! Kommenttia mielellään vaan ja tubeen saa mennä kyllä peukuttaa! ;)



Oona oli muuten meillä siis pe-su ja meillä oli tosi kivaa! Sunnuntaista en sen enempää kirjoita, muutakun että ridattiin normaalisti ja käytiin taas uimassa ja sittenpä piti saattaa illalla Oona jo juna-asemalle! :( mutta ihan super kivaa oli! :)♥


Ja tämänpäiväiseen! Tänään lähettiin taas Hyyppärään valmennuksiin! Oli ennustettu hellerajan ylitystä ja ukkosta, mutta ei ollut kumpaakaan? Noi sääennusteet eivät oikein täsmää aina, mutta hyvävaan niin jaksoi ratstaa kun oli ihanan viileää! Ensin mulla oli Mantalla tunti. Treenailtiin niitä husön radan asioita, esim just askeleen pidentämistä ja kokoomista urilla ja kulmia hyväksi käyttäen. Manta oli loppuakohti taas ihan hyvä. Lopuks mentiin vielä se rata, mutta se ei mennytkään ihan niin hyvin, eli mentiin siitä ne huonot kohdat sitten uudestaan vielä ja sit menikin ihan hyvin :)





Mantan jälkeen mulla oli vielä Tompalla tunti ,sillä pitäähän Tompallakin vähän treenata sinne lauantain kisoihin :) Oli tosi kiva olla pitkästä aikaa Tompalla tunnilla! Tomppa oli oikein valpas ja innokas! Harjoteltiin lähinnä sanoja asioita kun Mantan kanssa. Tompalla sujui puolipidätteet tänään jo tosi hyvin kun se kuunteli ja yritti niin hirveesti! ♥ :) hih

videolaatu.. :D



Ja huomasin, että lukijoidenkin 50 raja on ylittynyt! Jee! mitäs erikoispostausta toivoisitte sen kunniaksi? :)




3 kommenttia:

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: