1.8.12

Treenii

Vau teitä lukijoita on jo 61 ! Jee! :D Nyt oikeesti voitteko keksiä jonkun erikoispostaus ehdotuksen minkä tekisin tän kunniaks? Ois kiva kuulla teidänkin mielipiteitä! :)


Eilen heräsin taas aamutalliin ja lähin mun kaverille Eepulle ja oltiin siellä noin puoleenpäivään, kun mentiin sit uimaan. Ei uitu kauaa kun alko tullakki yhtäkkii hirvee kylmä niin tultiin meille ja käveltiin yhessä, mä mantalla ja erika tompalla , alkukäynnit maastossa ja sit mä verkkailin molempii noin 30min ja eepu otti sillä välin videoo ja piteli toista ponia :D. Molemmat oli ihan hyviä, tarpeeks rentoja ja vetreitä. Lopuks käveltiin vielä maastossa loppukäynnit ja Eepu jäi meille yöks! Katottii illal eka jakso niitä valehteleviä viettelijöitä ja vähänkö se oli hyvä! Mä jäin ihan koukkuun! :D tässä vielä pari videolaatuista kuvaa :)



kevennän !




Tänään ei tarttennu herätä aamutalliin niin herättiin vasta joskus 12 aikoihin :) jee..sai nukkuu! ♥ Katottiin aamupäivällä ainkin 2 tai 3 (?) jaksoo niit valehtelevia viettelijöitä lisää ja ei vitsi, ne on nii jännii! :D 
Illalla lähin ensin ratsastaa Tompan. Menin sillä noin 45min treenin. Tein voltteja, avoja, lisäyksiä, laukan kokoomisia ym. Tomppa oli tosi hyvä! :) Veera otti taas videota, niin tässä kuvia videolta! ;)

super miniponiiii!




Veera verkkas Tompan pois ja laitoin Mantan sillävälin ulkona kuntoon. Käytiin yhessä kävelee sitten maastossa Mantan alkukäynnit ja tompalle ne oli loppukäynnit. Mantalla tein samoja juttuja kuin Tompalla ja sekin oli hyvä! Menin silläkin noin 45-55min ? en ottanu aikaa :D ja lopuks menin vielä sen husön kisan radan, joka meni ihan hyvin myös :) vois tietenkin aina paremminkin mennä!

Häiritseekö nämä vähemmän hyvälaatuiset ->videolaatuiset kuvat?






Mitäääh? Ei mahtunu kolmatta kuvaa? joku kuvakiintiö on täynnä?! pitääköhän mut sit hankkii jotain lisää tilaa, kun on niin paljon näitä kuvia.. :D

...Heippa! :)

7 kommenttia:

  1. Toivottavasti teil menee Husöössä hyvin, pitää tulla kattoo teitä sinne ! :) & tee videopostaus sun koko päivästä, ihan aamusta asti ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niimpä! ja tuu vaan :D Ookei, voisin tehäkkin joku päivä ;)

      Poista
  2. Erikoispostaus : Tompan ja Mantan varusteet VIDEOLLA :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi varuste postaus olis kiva! =)

      Poista
    2. Joo, toi kuulostaa hyvältä!:-D Mä voin vaikka esitellä Tompan kamat ja Ella Mantan :) t: Ellan pikkusisko Veera:)

      Poista
    3. Joo, pistän mieleen ;) ja veera... XD

      Poista
    4. No Ella ...XD

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: