27.8.12

Tomppa päivä


Tänään koulun jälkeen kävin vai kävelyttää Mantaa ja Veera tuli Tompalla satula selässä mukana ja oltiin noin 30min kävelyllä. Veera jatko siitä maneesille ja kävin viemässä Mantan talliin ja tulin takaisin maneesille. 

Mun oli tarkotus vähänniinku pitää sille tuntia, muttakun se näytti tietävän ite niin hyvin,että mitä tekee niin tyydyin vain kuvaamiseen ja annoin välillä jotain tehtäviä vaan ja kerroin, että milloin oli hyvä ym. Ne harjoitteli esim ympyrällä vähän avoa käynnissä ja sitten ravissa uraa pitkin sellasta avon tapasta ja niillä meni ihan hyvin :)









Sen jälkeen kun veera oli mennyt jotain 30min niin vaihettiin, että mä kävin Tompan selässä, kun mulla ei muuten nyt jatkossa oo kauheesti aikaa mennä Tompalla ku joskus harvoin.

Eilen kun olin kisojen jälkee käynyt ratsastaa Tompan pellolla likaisissa kisavaatteissa kun ei muita siihen ollut, niin Tomppa oli aluksi ollut kauhen vino ja kova vasemalle joten tein sitten paljon töitä siihen, että otin oikeelta, pidin vasemman pohkeen ja päästi vasemmasta ohjasta ja se oli jo heti paljon parempi!

Eli eilinen työ oli tuottanut tulosta, sillä Tomppa oli heti tänään tosi mukavan tuntuinen kun hyppäsin selkään! Tein Tompalla vaan noin 15min siirtymisiä, taivutuksia, ravissa avoja ja pohkeeväistöjä ja se oli tosi kiva! Keventelin sitten ja kävelin Tompan kotiin :) Hyvin Veera on sitä siis ratsastanut! ;)

Ja laatu ei tietenkään oo mikään parhain sillä maneesissa tuli aika pimeitä kuvia ja yritin vähän lisätä kirkkautta, mutta toivottavasti näistä nyt edes selvää saa :D







Ja kyllä, tiedostan olevani vähän pitkä Tomille, että siitä ei tarvitse sitten muistuttaa! 

4 kommenttia:

  1. Meet paljon paremmin Tompalla (: !

    VastaaPoista
  2. On sulla kyllä suloset ponit, ja hienosti menee kuten teillä yleensäkin ! ;)

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: