11.8.12

Karolla

Olin siis nyt to-la Karolla yötä! Meil oli tosi hauskaa! 

Tostaina ratsastin Mantan jo aamulla ja siivoin karsinat ja lähin sitten junalla Karolle. :) Tosi harvoin kun junalla -varsinkaan yksin- kuljen, niin olin vähä hukassa ensin kaikist paikoist ym. kun tuli niin kiire et en kerenny hyppää oikeesta vaunustakaan sisään ees :o Mut löysin sit paikkani ;)

Kun tulin karolle siinä klo 16 maissa, käytiin ratsutarvikeliikkeessä ostamassa Leolle uudet puutsit, kun vanhat oli rikki. Sitten käytiin kaupassa ja mentiin Karolle syömään ja tehtiin kaikkee kivaa! :D

kehari kaverit ♥

Perjantai aamuna nukuttiin pitkään, jonka jälkeen pyöräiltiin hööksiin (4km!) Siel ois ollu kaikkee kivaa ja värikästä, mut mul ei ollu kauheesti rahaa mukana eikä siel ollu sellasta kivaa mihin mul ois ollu varaa :/ paitsi yks kiva pipo, mis oli semmonen turkki tupsu (?) mut en voinu ostaa sitä koska se oli valkonen ja mun huivi on harmaa! :<  Sit palattii back to Karo :)

Iltapäivällä lähettiin tallille ja oltiin siellä aika pitkään sillä, ensin me katottii kaikkii Karon varusteita ja kuvattii sille Karon varusteista postaus sen blogiin :) Käykää sit kans kattoo jos se viittii sen laittaa :D Sen jälkeen hoidettiin Leoo ja käärittiin sille pintelit ja pootsit ja oltiin menos ridaa, mut sit tallin pihaan tuliki traileri mist astu ulos semmonen super suloinen pikku pikku shettis :D Mentiin sit kattoo, kun se tallinomistajan 3v tytär ratsasti sillä hihi :D ! 

Sen jälkeen heitettiin Leolle vaan kamat päälle ja lähettiin kentälle. 
Ensin Karo verrytteli Leoo ja mietti et "niiakse" tai nilkuttaakse vähän, mut pinteli tais vaan olla vähän liian kireellä niin sit korjattiin se ja Karo pääs jatkaa. Se meni jonkun aikaa et se ensin alkuverkkas ja sit hyppäs yhtä ristikko ja kavaletti linjaa joka meni ihan hyvin! Leo oli iha innoissaa =)

Karo ja Leooo


Karo ja leo :)


 Sen jälkeen me vaihettiin! Mä laitoin Karon saappaat, kypärän ja hanskat ja hyppäsin selkään. Vitsi Leo oli niiiin erilainen kuin Manta! Se oli vähän enemmän ku Tomppa ehkä, semmonen ponimainen, muttei kuitenkaan :'/ Ihan special luokkaansa! :D Aika silakka poju! Tuntu aluks etten osannu ollenkaa istuu Leol, mut sit Karo vähä neuvo mua ja sit se meni hyvin! :)



Super Leo ponii ! ♥

Leo leoo =)



Sit hoidettii Leo pois ja lähettii kaupankautta takas Karolle.



Meijän oli tarkotus kattoo illal leffa, mut sit lähettiinki käymää ulkona, vaik oli iha sika kylmä ,siis jo nyt --elokuussa!-- oli jotain 11C aamusin ja iltasin! :o Sit katotti viel nauhalt kouluratsastuksen olympialais finalin ne vikat jotka oli 1. ja  2. :) 

vas. mä, oikeella Karo :)



Kurtti !

Lauantaina piti herätä jo aikasemmin aamulla, sillä mut tultiin hakee kymmenen aikoihin läheiseltä abc:ltä ja Karolla oli valmennus. Oli tylsä lähtee kotiin ku Karol oli ollu tosi hauskaa, mut uudestaan sit taas joku viikonloppu :) ! 

Samalla kun mut haettiin niin me haettiin myös meille nyt kolmeks kuukaudeks tullut vaihto-oppilas Carolina Mexikosta! Nyt sit vaan kielioppia parantamaan ! ;)
Illalla verkkasin vielä Mantan. Manta oli aika rento ja hyvä. Tein avoja uralla ja sulkuja uralta keskilinjalle ja laukassa samaa, mutten kovin pitkään. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: