17.8.12

Valmennus

Vaikka onkin jo aika myöhä niin päätin silti tulla kirjoittamaan vielä tännekkin kun en oo ollu tällä viikolla kovin aktiivinenkaan. Kuitenkin, ponit mutti jo viime sunnuntaina takaisin kotitalliinsa eli eivät ole enään siinä meidän naapurin tallissa. 

Tällä viikolla ollaan Veeran kanssa maastoiltu ja menty muutenkin aika kevyesti, mutta tänään (perjantai) mulla oli valmennus Mantalla ja hikinen sellainen! Meidän piti mennä maneesissa, sillä oli ollut kunnon kuurosateita päivänaikana niin kenttä oli ihan lössö. Maneesissa oli taas aika hiostava ja muutenkin lämmin. Harjoteltiin tänään sitä, että saan Mantan nostettua selkänsä ja menevän pyöreällä kaulalla, mutta reippaasti eteen käynnissä, ravissa ja laukassa. Harjoteltiin varsinkin ravissa sitä keskiravia diakonaaleilla ja sen jälkeen ympyröillä ja uraa pitkin.
 Manta oli loppujenlopuksi tosi hyvä tänään ravissa, mutta laukassa ei niin hyvä, mutta me tehtiin laukka vasta viimeseksi ja oli ollut aika rankka treeni niin ymmärrettiin ponia, että oli vähän tietty uuvuksissa sitten lopuksi , muuten oon ihan tyytyväinen tän päivän treeniin :) ! 


videolaatu !







keskiravia uraa pitkin

Huomenna poneilla on vielä ihan vapaa-päivä ja sitten jatketaan taas treeniä/virittelyä reilu viikonpäästä pidettäviin ponicupin finaaliin! Okei, tää on aika ajoissa, mutta muistakaa pitää sitten peukkuja meille :D!

Tää oli taas tämmönen pikainen päivitys, mutta en tykkää päivitellä ilman kuvia kun se on jotenkin paljon tylsempi se postaus heti. Päivittelen ehkä vielä nyt vkl:na uudestaan! :)

4 kommenttia:

  1. eiihh ellaa! ei vaaleenpunasta&punasta voi pitää samaan aikaan!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahaha, arvasin et joku vielä huomaa :D nomutmut noi oli menos pesuun ja ulkona oli kurasta! :P :D

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: