26.7.12

Viikon kuulumisia

Nyt on taas vähän kirjoittaminen päässyt vähemmälle, joten kirjoitan kaikki yhteen "pötköön" ti-to ! :)

Toissapäivänä (ti) oltiin Veeran kanssa yhteistunnilla Hyyppärässä taas kerran. Harjoteltiin molemmat käynnissä, ravissa ja laukassa niitten askellajien lyhentämisii ja pidentämisii. Loppuu kohti menikin jo ihan hyvin ja Manta oli sit tosi hyvä! :)




Sen jälkeen lähettiin traikuilla uimaan tiettyyn paikkaan missä käytiin kerran viime kesänäkin tompan kanssa :) Meitä lähti Mä&Manta, Veera&Tomppa, Milla&Dana ja Jonna&Jakki ja vielä Jonnan isosisko VeeraOlin siis ekaa kertaa Mantalla uimassa ja vaikka tiesin, että Manta oli edellisillä omistajillaan käynyt uimassa niin yllätyin kuinka innokas se oli! :o Se oli tosi hauskaa! Manta oli kunnon vesipeto ja kaikkein innokkai uimari! Yhessä vaiheessa kun uskaltauduin lähteä vähän pidemmälle -- kun se ranta oli niin matala aika pitkään -- niin mentiin sinne asti missä ponikin alkoi ihan uida uida. Yhtäkkii se kääntyki kuitenki rantaanpäin kavereitten luokse ja kun yletti taas pohjaan niin alko tehä sellasii kunnon loikkii ja isoo ravii rantaanpäin. Ja kun selkä on liukas ja harja märkä niin eihän siinä oo mitään missä pysyis kun ei viitsi ohjistakaan koko painolla vetää niin siinä puolessa matkassa valuin sinne veteen ja manta juoksi rantaan ja otettiin siellä kiinni. :D Oli ainakin aika pehmyt laskeutuminen kun uin sitte ite rantaan ;) Sen jälkeen pidettiin pieni tauko, et ponit sai vähän syödä vihreetä ja me syötiin eväät ja käytiin taas uimassa, mutta nyt Mantalla oli riimunnaru kaulalla mistä pystyin site pitää kiinni ja se oli oikeestaan tosi hyvä! loppuajan sain vaa nauttii kyydistä eikä tarvinnu pelätä et valuuko kyydistä :D Manta teki aina rantaanpäin oikein hienoo ravia ja nosteli oikeen kaikkia jalkojaan :) Kävin vielä lopuksi Tompalla Veeran ja Jakin kanssa vähän syvemmällä,kun pikku-Veera oli siinä vain kahlaillut Tompalla. Tomppa ei sitten ollutkaan niin helposti menevä sinne veteen kuin Manta mut kyllä seki sitten meni! :) Kaikinpuolin oli toosi hauska päivä! Pitää kattoo jos päästäis vielä tossa elokuussa uudelleen ennen talven tuloa :)

Meil oli videoo, muttakun mulla ei oo vieläkään mitään ohjelmaa millä saisin tehtyy koostetta niin täs tulee nyt pari videolta napattua kuvaa!

Täs kuvas olin tippumassa :D Manta the VESIPETO!
kyydissä vielä.. :D

wrummm 

Veera ja Tomppa, takana Jonna ja Jakki

Mä&Tomppa ja Veera& Jakki :)


Eilen (ke) ponit vaan käveli ja mä lähin mun kaverin Kaislankaa lintsille! Oli taas tosi tosi hauskaa käydä linsillä tälleen parin vuoden tauon jälkeen! Oon usein myös ollu tosi pelokas monien laitteiden suhteen, mut Kaisla sai mut tulee rakettiin ekaa kertaa ! :D Oon aina aatellu, että se ottaa ihan hirveesti vatsasta kun lähtee niin nopeesti ylös ja vielä niin korkeelle ja mul on vähä korkeen paikan kammoki! :o mutta yllätyin positiivisesti sillä se oli tosi mukava, eikä ottanu ees mahasta, en ees huomannu oikeestaan! :) Koko päivä meni siinä et tultiin sinne jotain 11.30 ja lähettiin sieltä joskus kasin aikaan illalla. Käytiin laitteis, syötiin, taas laitteeseen ja taas jotain syötiin! :D Aika paljon myös ostettiin joku yhteinen hattara tai poppareit jonoihin et toinen kävi hakemas, sillä siel oli niin pitkät jonot! Koko päivän oli tosi hyvä ilma ja siel oli jopa kuuma! Joten ajateltiin mennä näihin vesilaitteisiin kuten; hurjakuruun ja vonkaputoukseen vasta illemmalla kun ollaan lähös sitten jo pois tai jotain, mut tietenkin sit alko tulla tosi kylmä jo ennen ku mentiin laitteeseen ->kastuttiin ihan täysin, varsinki vonka putouksessa-> alko viel kaikenlisäks sataa vettä-> hytistii siel loppuaika :D kun eihän meil ollu mitää huppareitakaan ja shortsit päällä vaa! Onneks se sadekaan ei kestäny kauaa ja sit jo lähettiinki. Me käytiin sen päivän aikana kaikissa isohupi -laitteissa paitsi kiepissä ja ukossa -- hyi se ukko jopa näytti ihan kamalalta! :o



Tänään (to) meillä oli jo aamusta rataharkat taas Hyyppärässä. Sinne tuli paljon muitakin Riitan oppilaita ja ne oli niinkuin kisat. Menin sen He A kenttäkilp. ohjelman minkä meen sitten husössä ensi viikolla ponicupin viimesessä osakilpailussa. Rata meni siis kokonaisuudessaan ihan hyvin, mun mielestä vähän tahmea ja kova esim keskilaukoissa, mutta se oli sen takia kun alussa mulla oli hyvä ryhtmi että tein paljon puolipidätteitä,mutta loppua kohden taisin vähän ite laiskistua niitten suhteen. Tehtiin siinä viel sit ne asiat mitkä ei menny radalla niin hyvin, niin uudestaan. Eli rata oli ihan hyvä, mut mehän halutaan vielä parempaa ! ;) 

No, tän päiväsestä ei nyt kuvia, mutta eiköhän nuo aijemmat riittäne :) Ja jee huomenna Oona tulee meille ! Saa nähä tuleeko nyt postausta, jos ehitään, mutta viimeistään sitte jälkikäteen! :)

6 kommenttia:

  1. Kivalt näytti toi uimine :) oisit menny kiepppii ku se ei ollu ees paha :o ukkoo en kyl itekkää uskaltanu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha een.. oisin varmaa yrjönny pahemman kerran sen jälkee! :D ja juu toi uiminen on ihan super kivaa! :)

      Poista
  2. Ukko ei oikeesti oo paha ! :D mut voisin tulla kattoo teit husööseen kun mun poni asuu siel iha lähel :p

    VastaaPoista
  3. hei missä rannalla kävitte uittaa? :) Ois kiva käydä uittaa, mutta rantoi ei taho oikein löytyy missä sais heppoja uittaa :/

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: