14.10.12

Syysratsastelua (ja paaljon kuvia!)

Nyt tänä viikonloppuna säät ovat suosineet yllättävän hyvin! On ollut aurinkoista, eikä ole satanut! Eilen (lauantai) käytiin poneilla noin 2h maastossa ja hauskaa oli ja kovaa mentiin as always! ;)

Tänään aamupäivällä ajettiin mun kaverin Millan tallille katsomaan vasta 2½ h tullutta Millan uutta ponia, "Hekkua" tai hekuks mä sitä sanon ;)! Se oli ihan hurjan suloinen ja pari kuvaa siitäkin otin sitten Millalle. :)


Suoraan sieltä ajeltiinkin sitten meidän tallille ja klipattiin Manta ,sillä se on lähiaikona hikoillut tosi paljon sillä pitkällä karhunturkilla niin nyt oli sitten hyvä aika hyvästellä talviturkki! Mulla kesti noin 1h klippaamisessa. Klippasin muuten kaikkialta, paitsi jätin jalat,pään ja satulapaikan. 



Manta oli klippauksessa tosi nätisti koko ajan. Itse olen ihan tyytyväinen klippausjälkeen, sillä en oo hirveesti klippaillu, ensimmäisenkerran viime talvena ja sitten nyt niin.. :D

Haettiin sitten vielä Tomppa sisään -> ponit kuntoon ja ratsastamaan!

verkka laukkaa

Oli pitkästä aikaa erittäin kiva päästä kentälle ratsastamaan! Sillä nyt lähiaikoina on satanut niin paljon, että on ollut pakko mennä maneesissa.

Verkkailin kevyessä ravissa ja -laukassa noin 10min (samoin veera) ja aloin sitten tehdä noin 30min perus treeniä, eli takajalat alle, taivutus, suoristus, ja harjoittelin myös paljon samaa asiaa kuin viime perjantain tunnilla kun sain sellaisen ahaa -elämyksen kun "palattiin alkuun" taas istuntaharjoituksilla! Eli harjoittelin suurimmaksi osaksi siis eteenratsastuksia ja puolipidätteitä istunnalla. Ihan hyvin sujui, muttei niin hyvin kuin perjantain valkussa.

Laitoin nää kuvat nyt pieniks kun on niin paljon mutta muista *klikkaa suuremmaksi*!









molemmat samassa kuvassa ;)








keventelyä


 Yritän nyt jatkaa taas vähän aktiivisempana, ei ehkä onnistu tällä viikolla kun on vielä koulua, mutta vielä viikko ja sitten syysloma ja hihs!♥

8 kommenttia:

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: