7.10.12

Hallimestaruudet

Hui kuinka pitkä tauko nyt on ollut! :o Ei oo oikeen ollut innostusta kirjoittaa kuvattomia postauksia, ja siks myös kuvattomia, kun viimepäivinä on ollut niin sateista ja kuraista ja iltaisinkin jo aika hämärää :/ Mutta päätin nyt tulla vähän päivittelemään tästä päivästä kuitenkin!

Tänään Ypäjällä oli kauden päätöskisat, Halli SM -kisat missä ratstettiin FEI ponien joukkueohjelma, mikä on näitä ponien vaativia ratoja ja oon menny vaan yhden tän tasosen kisan viime keväänä kokeiluna (kun manta oli ollut vasta noin 4kk mulla, 52.jtn%...)

Lähettiin jo eilen klo 16 aikaan ajelemaan Ypäjää kohti. Ratsastin Mantan ypäjähallissa noin 40min läpi ja letitin.

Aamulla ei tarvinnut kuin kääntää letit nutturoiks ja pistää poni kuntoon niin pääsin siinä 10.20 kävelemään ja verkkaamaan noin 10.40 (lähtö 11.25). Verryttelin kevyttä ravia ja laukkaa noin 15min oma alotteisesti, kunnes Riitta tuli ja alettiin sitten työskennellä siinä raviavoja, takaosakäännöksiä, laukannostoja, peruustus ->laukka ym. ja että saisin molemmat puolet ratsastettua läpi ja enemmän takaosalle. 

Rata meni pääosin ihan hyvin. Pieniä rikkoja tuli ja yksi iso, kun oli 5 askelta peruutusta ja oik. laukan nosto, niin peruutuksessa mun paino oli valahtanu liikaa vasemmalle ja Manta vastas apuun tietty nostamalla vas. laukan, minkä tajusin/sain korjattua vasta kulmassa ja en sitten ehtinyt valmistella pitkään laukkalisäykseen niin hyvin... mutta pääosin ihan hyvin! Hiomisia vielä, että saadaan enemmän takaosalle ratsastetuksi ja kootummaksi. Prosenteiksi sain 61.068% ja loppujen lopuksi sij. 10/24 ,mutta sijoituksetta jäätiin. Oon silti tyytyväinen, sillä näitä ratoja ei olla vielä tällä kaudella ollenkaan menty, mutta näitä ois sitten tarkoitus mennä ens kaudella, eli talvella kunnon treeni päällä, niin keväällä me sit näytetään! ;) 
Tässä vielä equipen tulokset. :)

Rata videota en saanu ladattua koneelle + pikkusisko kuvas sen kaikkien päitten takaa niin aika epäselvä muutenkin niin sitä en tänne sitten lataa.. Eikä mulla radaltakaan oikeastaan mitää kovin hyviä kuvia vielä oo, mutta laitan heti kun saan! :)

Tässä silti pari omasta kamerasta, juu molemmissa toi laatu ja ajoitus mut jotain nyt ees tähän hätään :D
verkkaa

radalta

2 kommenttia:

  1. Noihan on hyvät prosentit jos et kerran ole tota luokkaa menny, onneks olkoon:)

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: