25.10.12

Viikon kuulumisia

Olettepas te lukija tulleet kovin hiljaisiksi? Kun pyysin ihan ehdotuksia erikoispostaukseksi 100 lukijamäärän ylitettyä, niin ei tullut yhtäkään? :o Oisi munkin helpompi tehdä jostain mistä te pidätte. Joten ehdotuksia vaan satelemaan, kiitos! :)

Nyt kumminkin vähän kuulumisia. Tiistai aamupäivällä risteilyltä palattuamme suuntasimme tallille klo13 kun mulla oli valmennus. Olin vähän huolissaan, jos ei mene kovin hyvin, sillä olin sitä aikaisemmin ratsastanut viimeksi su aamuna ja mantalla oli ollut koko maanantai vapaapäivä, jos se oisi siis kovin jäykkä ym. ja edellisen perjantain valmennus oli mennyt aika huonosti... Mutta nyt päinvastoin! Olin itseasiassa jo laivalla päättänyt, että seuraavalla tunnilla keskityn ihan 110% ja _ratsastan_ ja niin tein! Meni yllättävän hyvin! Harjoiteltiin suurimmaksi osaksi 'perusjuttuja' eli ympyrällä taivutuksia, aktiiviset takajalat ja kokoamisia ravissa&laukassa sekä raviavoja, sulkuja, pys.peruutuksia suorassa linjassa ja ym. Ylipäätään meni ihan super hyvin ja Riittakin oli tosi tyytyväinen! ja itsekkin olin pitkästä aikaa tyytyväinen omaan ratsastukseeni </3

Tykkään kans täst laadust !



uus hv poolo fleece heti käytössä :)

Keskiviikkona ratsastettiin Veeran kanssa samaan aikaan taas maneesissa. Tein samoja harjoituksia noin tunnin verran kuin edellispäivän tunnilla, sillä Mantalle ei nyt pari kunnon treenipäivää putkeen tee pahaa kun sillä oli niin rento viikonloppu. Manta oli aika hyvä, ei niin hyvä kuin tunnilla, ehkä annoin sen olla vähän pitempi, mutta kumminkin ok.

Erika ja Tomppa tänään
Tänään eli torstaina mun ja Erikan oli tarkoitus mennä taas tavanomaisesti maastoon poneilla. (Eli siis niille, jotka eivät ole aikaisemmin lukeneet tätä blogia, niin kaverini Erika, joka ei muuten ratsasta ponejamme niin tulee mukaani aina Tompalla maastoon silloin kun käyn noin 1kertaa viikossa tai kahdessa, koska Veera on vielä niin pieni, ettei hallitse vielä' Tomppaa maastossa jos se innostuu kovasti+poneille maastoseuraa+mulle kivaa seuraa) Tänään oli kumminkin erikoisen kylmä! Oli ollut kovat yöpakkaset ja kovin huurteiset ja jäiset maat, joten tyydyimme vaan kävelemään ja rauhallista ravia teitä pitkin. Kävimme vielä lopuksi kentällä laukkailemassa vähän ja ravailemassa noin 20min, että ponien lihakset lämpenisivät ja koska meilläkin oli niin kylmä! Pitkästä aikaa sormetkin ihan jäässä...

2vk sitten :)

13 kommenttia:

  1. voisit tehä videopostauksen sun koko viikostas:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tai viikonlopusta, että ei olisi liian haastava tehdä:) hei muuten mikä tompan säkäkorkeus on?

      Poista
    2. juu toi viikkojuttu varsinkin kouluviikolla voi olla aika haastava... mutta joku vkl voisin jotenkin ehtiäkkin jos panostan oikein! :) Ja 134, pikkuponi :)

      Poista
  2. Jos et oo vielä tehnyt niin varustepostaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tein kesällä ponien varusteista. Niin en viittis varmaan tehdä uudestaan, kun ei meillä paljoon enempää uusia juttuja nyt ole. :) mutta muuten hyvä idea! :)

      http://eellalifee.blogspot.fi/2012/08/erikoispostas-ponien-varusteet.html

      Poista
  3. Tiedätkö muuten, että saako mj-katsastuksia tulla katsomaan? Vai onko suljettu tilaisuus? Tää nyt oli vähän aiheesta poikkeeva...

    Voisit tehä erikoispostauksen kaikesta mitä otat kisoihin mukaan?

    Mantasta on muuten tullu tosi hieno, ootan että nään teidät keväällä kisaamassa :) Jos saan mun villiponin kuntoon, niin vaatimaton tavote olisi kansalliset ensi kesänä, eli ehkä nään teitä jopa samoissa kisoissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa en tiedä, mutta luulisin kyllä, sillä varmaan jossain kerrottaisiin erikseen jos ei saisi. :)

      Jep hyvä idea! Pistän muistiin! ;)
      Juu, oon oppinut nyt vähän tässä vuoden aikana enemmän ratsastamaan sitä niin kyllä tää tästä! Niinpä se ois kiva! :)

      Poista
  4. Oi vitsi mun piti pistää ehdotus mutta unohdin ! Mut siis mustaki joku kisoihin liittyvä erikoispostaus ois kiva, niiku et miten valmistaudut ja just et mitä otat mukaan, miten verkkaat ja mihin keskityt jne. !

    Mantalla on kyllä niin magee liike ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voisin tehäkkin! :)

      Ja niinpä, sillä on oikeesti luontasesti tosi paljon liikettä sit kun sitä pääsee vaan ratsastamaan ! ;)

      Poista
  5. Joku tallipäivä videopostaus tai miten valmistaudut kisoihin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tota kisoihin valmistautumista on pyydetty eli taitaapi olla enemmän sen puoleen! :)

      Poista
  6. eikö siellä ole vielä lunta? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen vain maa oli jäässä ja huurteessa, mutta itse lunta ei itseasiassa ollut. Tänään kyllä lunta tuli! ;)

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: