28.10.12

Aluekatsastukset [videopostaus!]


Videoon en tietenkään saanut kaikkia "parhaimpia" kohtia kelattua, sillä sitä videota oli niiin paljon, sillä äiti kuvasi sen koko 30min putkeen, mutta ei se mitään. ;)

Niinkuin näkyy, niin tänään suuntasimme Vihtiin etelä-suomen kouluratsastuksen aluevalmennuskatsastuksiin. Etelä-suomen katsastukset olivatkin vain 1 päiväiset, 30min ohjauksessa ja 2-3 hengen ryhmissä, mutta, kun mun pari oli jäänyt jostain syystä pois, eikä siellä ollut muita vielä valmiina ja mä olin jo kumminkin verkannut siinä 20min niin aloitettiin sitten ihan ilman muita eli menin sen 30min yksin.

 Aluksi valmentaja kyseli kuulumisia, ikää, tasoa ja mitä ollaan kisattu ja mikä on vaikeeta ja mikä helppoa. Aloitettiin sitten suoristuksilla ja siirtymillä ympyrällä ja uraa pitkin. Aluksi ei oikein tuntunut onnistuvan, Manta tuntui aika pitkältä, mutta ajan myötä sain taas enemmän otetta ja loppujen lopuksi se oli tosi hyvä! Vähän kuitenkin painoi kädelle/etupainoinen, mutta se onkin meidän "ongelma", mitä työstetään. Tunnilla tehtiin paljon pohkeenväistöjä, avoja, sulkuja ja laukka - ravi siirtymisiä keskilinjalla. Työstettiin avossa sitä, ettei se taivu liikaa kaulasta vaan pysyy suorana ja pohkeenväistössä, että se väistää reippaasti, siksi tehtiin suht loivia pohkeenväistöjä.

Kaikinpuolin jäi positiivinen fiilis; valmentaja oli reilu, osaava ja tarpeeksi vaativa. Olisin mielellään tänäkin vuonna mukana aluerenkaassa, mutta siitä saamme tietää sitten ensiviikolla. :)

Kommenttia? ;)

ps. Ainiin, ratsastin Tompan aamulla ennenkuin lähdimme. Tein sen kanssa aika paljon eteenratsastuksia, sillä se tuntui olevan vähän pohkeen takana. Loppujen lopuksi kaiken työn jälkeen Tomppa oli ihan super pojuu♥!


20 kommenttia:

  1. Oisin ollu sun pari, mutta tessa ei oo kai ihan kunnossa nyt kun on ollu jotenki huono ratsastaa. Tieskö ne siitä et olin jääny pois? :o ku laitoin kuitenkin perjantaina viestii ettei tulla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mä luinkin nyt sun blogista, voi harmi, toivottavasti se tulee kuntoon! :/ Ja en oikeestaan tiedä, siellä listoissa ainakin luki sun nimi siellä sen maneesin seinällä, mutta en sitten tiiä et oliko ne "päivitetty" mutta jos ne ois saanu sen viestin niin kyl luulis :/

      Poista
  2. Oon aika varma että pääsette aluevalmennukseen, hienosti menitte :)

    Sitte semmonen tyhmä kysymys, että kun pintelöit alotatko ylhäältä vai keskeltä? Ja mitä pintelipatjoja käytät? Mulla olisi nyt etsinnässä hyvät, tarpeeksi pienet patjat, ei tunnu löytyvän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja niin, toivotaan sillä oltiin viimekaudenkin mukana aluevalmennettavien B -renkaassa !(:

      Ei ollenkaan tyhmä kysymys. Keskeltä ja käytän escadronin pintelipatjoja. Ja tohon, ettet löydä tarpeeks pieniä, niin mä oon ostanu myös yhet horzelta ja sitten leikkasin ne sopiviks! Kangastahan ne vaan on ;) ja jos lähtee purkeentuu nii ompelee kii :)

      Poista
  3. vaaautsi ootte ihan sikaupeita ! ja iha btw, osaat ratsastaa hyvin kaarteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja, niitä on harjoiteltu, että sais radalla hyvät pisteet täsmällisyydestä! ;)

      Poista
  4. Tosi kiva videopostaus ja hyvältä näytti teidän meno - taas kerran :)

    VastaaPoista
  5. vähä kiva toi videopostaus ja tosi hyvin menitte ! :) ja myös kiva postaus :))

    VastaaPoista
  6. oletta niin hienoja mantan kaa!:) oisimpa itekki niin hyvä ratsataan:/:/..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! :) ja pyh mitä sä oikee höpiset siellä! XD sähän oot!!

      Poista
  7. Voi että te olette hienoja! (:

    VastaaPoista
  8. On kyllä upeeta toi teijän meno!;) toivottavasti pääset!
    Ja anteeks jos tuolla jossaki lukee, mutta minkä kokonen Manta on:D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itseasiassa ei varmaan muuta kun sukupostissa lue ,mutta 146cm :)

      Poista
  9. hienonnäköstä menoo!!:)) ja ihana poni sulla:)

    VastaaPoista
  10. MUt kuka tuol takakontis on :D

    VastaaPoista
  11. Muistatko vielä että mikä talli kun asun Vihdissä?

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: