3.11.12

Hyviä uutisia +uusi ulkoasu!

Heippa taas kaikki! Uskomatonta, tällä blogilla on jo 116 lukijaa ootte parhaita! ♥

Kumminkin tuo "Erityispostaus kilpailu" sekoili aika pahasti mm. äänet nollaantuivat pari kertaa itsestään, mutta joka kerta kun tuli uusia ääniä niin eniten niitä oli annettu "Kilpailuihin valmistautuminen" -postaukselle, eli sen sitten voisin tedä tässä joku päivä, kun kerkeän! Luulisin, että enemmän tekstiä saan laitettua kuin niitä kuvia, mutta yritän niitäkin sitten laitella joihinkin väleihin, kun sen teen. :)

Eli se "hyvä" uutinen oli, että olen nyt tämän viikon ajan joka päivä tarkistanut hotmailia, ettei sinne olisi tullut mitään aluevalmennus ryhmiin liittyvistä jutuista (yleensä en tarkista sitä melkein koskaan..) Ja eilen illalla kun tarkistin s-postin niin siellä olikin sitten kutsu mj-valmennuskatsastuksiin 16.11! :) Eli taidan sitten olla edes aluevalmennusrenkaassa ellen pääse mj-valmennettaviin, mutta se jää nähtäväksi. 

Koko tämä viikko on ollut taas vaihteeksi pelkkää maneesi treeniä, sillä illalla kun tulen tallille niin on jo liian pimeää lähteä maastoilemaan ja maneesi täynnä, joten ei voi hypätä/mennä puomeja. 

Tänään käytiin aamupäivällä ratsastamassa. Harjottelin aikasemman tunnin asioita eli ympytällä suoristamisia, avoja, pohkeenväistöjä ja laukassa yritin saada kootummaksi ja pehmeemmäksi->eteen ja paljon voltteja. Manta oli ihan hyvä, en saanu sitä niin hyvin ratsastetuks kuin tiistain tunnilla kun meni ihan suupeer, mutta ihan ok kumminkin. :)


maneesi laatu!



Veera ja Tomppa

PS: MITÄ PIDÄTTE UUDESTA ULKOASUSTA? 
Mua ärsyttää ku osaan sillee rajaa kuvan gimpil ku mul on se gimp 2.8 (?) mut sit se ei tallenna niitä png :ks ? nii tein ton bannerin niinku photoscapel mut siit tuli aika pitkä ja muutenki vähä outo nii tää on sit iha väliaikanen.  Oisko siis ketään joka haluis tehä mulle bannerin? :)

16 kommenttia:

  1. Tosi kiva ulkoasu! Ja toivottavasti pääsette maajoukkueeseen, ootte niin taitavia! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja noihan on vaan mitä valitaan sinne mj _valmennettavii_ ei vielä joukkueeseen, mutta silti! :)

      Poista
    2. Ei mul oo paljon käryy noist asioist :DD

      Poista
  2. siin gimp 2.8 ei pysty tekeen oikeestaan mitään ku ei saa tallennettuu just png tai jpg muotoon :( ainakaan itse en oo saanu..
    mut latasin ton gimp 2.6 ja se toimii tosi hyvin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, oon kyllä huomannu, mut mietinvaa et oisko mitään kikkaa millä sais tallennettuu png.. mutta täytyypi kokeilla jos löytäisin jostain gimp 2.6! kiitos vinkistä! :)

      Poista
  3. uuujeeeee onneeee;))))♥ ja kiva tää uus banneri!

    VastaaPoista
  4. joo tää ulkoasu on kiva :) ja itekki teen tolla gimp 2.8, mutta mäkään en saanu sitä TALLENNETTUA png:ksi, vaan mun täyty painaa VIE MUODOSSA, ja sieltä muodoksi png, nii sit pitäis toimia :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hmm.. täytyykin tutkia tota gimppiä sitte vähän tarkemmin, mutta kiitos vinkistä! :)

      Poista
    2. omg se toimi kiittikiittii!! :Djesjes

      Poista
  5. ihana ulkoasu! :) mun mielestä toi banneriki on toosi ihana :D

    VastaaPoista
  6. Ihana banneri, ja ah ihastuin tohon fonttiin ! Jos teet uuden bannun ni käytä ihmeessä samaa !

    Ja voi vitsi, tsemppiä tonne mj valmennuskatsastuksiin !! :) Tosi hienoa, toivottavasti pääsette mukaan, ootte niin potentiaalinen pari !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään! ;)

      Ja kiitos, toivotaan parasta! :)

      Poista
  7. kui söpö tää ulkoasuuu ja onnee ! ja toi banneri on kans tosi suloneen :)♥

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: