14.11.12

Estetunti Tompalla!

Tänään koulun jälkeen kävin kävelyttämässä Mantan noin 30min, minkä jälkeen laitoin Tompan nopsasti kuntoon ja pitkästä aikaa estetunnille! Oon nyt Tompalla hypänny vaan jotain kerran kahes/kolmes viikos jotain kavalettei, niin nyt oli kiva päästä tunnille hyvässä ohjauksessa missä esteetkin oli valmiina! :)

Tomppa oli alkuverkassa aika jäykkä molempiin suuntiin, niin taivuttelin sitä aika paljon kevyessä ravissa. Laukassa otin eteen-kiinni, että saisin ponin paremmin hereille. 

Tunnilla alotettiin ympyrällä kevyessä ravissa, että 1/4 ympyrästä pientä harjoitusravia ja 3/4 isoa kevyttä ravia ja laukassa sama tarkoituksena siis sama, että saisi ponin kuulolle. Sen jälkeen tultiin puomilinjaa minkä jälkeen lankkueste jne. mistä jatkettiin myöhemmin ristikko linjalle. Tomppa oli koko ajan tosi kiva, ei liian kuuma (vaikka oisi voinut luulla kun on pieni tauko ollut :o ) muttei liian pohkeen takana. paitsi välillä Lopuksi mentiin vielä pienenpieni rata, esteet oli korkeintaan 60-70cm eli aika pieniä. :)


Ja kuten huomaatte varmaan nii en oo mikään hyvä esteratsastaja, jään iha jälkeen hypyis ja unohdan myödätä välil hups! Mut siks tunneilla käydään ;)

Huomenna en varmaa postaile, mutta perjantaina mj-katsastukset Mantalla, joten postailen varmaan viimeistään vkl! :)

ps. muistakaa painaa tota LIKE tai dislike nappia, niin samalla huomaan, että kuinka moni oikeesti lukee näitä! :)

10 kommenttia:

  1. Tämähän hyppää kivasti! :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. No ei siin ois oikee mitää järkee mennä mantalla tunnille ku se ei oikein osaa... eikä siitä varmaan mitään esteponii tuukkaa:D nii riittää varmaa kunhan välil sil jotain kavalettei/puomei meen ;)

      Poista
    2. mut muuten joo ja oonhan mä sil pari kertaa ollukki! :)

      Poista
  3. vau hienosti meette :) toistaen muita :D mutta menonne on tosi siistin näköistä!

    VastaaPoista
  4. Oot iha sika nätti ja hyvinhän te meette oikeesti ja kouluratsastajana osaat vaihtaa laukkoja hyvin tuolla radalla.

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: