18.11.12

MJ valmennnus leiri ja URL VAIHTUI!

Nyt mä sitten vaihdoin tän URL:n, koska monien mielestä se aikaisempi oli tosi vaikee muitaa niin tää on vähän yksinkertaisempi, otsikko silti vielä sama.. toivottavasti tekin nyt muistatte! Hirvee häslinki nyt tietty kun kukaan muu kuin lukijat eivät löydä, mutta eiköhän tää tästä.

Perjantaina mentiin sitten mj-valmennus katsastuksiin Ypäjälle. Verkkasin normaalisti ja tein vielä avoja ja muita avaavia liikkeitä, kunnes mentiin sitten pareittain siihen Stellan silmän alle noin 30minuutiksi. Tehtiin perusjuttuja, että se sai katsottua tarvitsemansa. Tak.osa käännöket, avoja, sulkuja, temponvaihteluita, lisättyä ravia ja laukassa samaa. Manta ei ollut ollenkaan parhaimmillaan, mutta ihan hyvä silti ja päästiin sitten A-renkaaseen eli mj-valmennettaviin!! :) super Manta ♥ Jäätiin siis sitten viikonlopuksi sinne yöksi! :)

Mulla ois videotakin joka päivän tunnista, mutten nyt jaksanut tehdä enään mitään koostetta, joten pelkkiä kuvia nyt!
























Lauantaina aamulla ruokittiin, kävelytettiin ja laitettiin Manta kuntoon valkkuu varten joka oli klo11. Tein aika samanlaisen verkan eli noin 30min kevyttä ravii ja laukkaa, minkä jälkeen ravissa temponvaihteluita, avoja yms. Valkku oli tosi tehokas! Me tehtiin koko puoltunti (siis valkut on vain 30min) että saatais se ensin ravissa vahvaks ja eteen, muttei kiireiseks. Käynnissä sama juttu. Laukassa me koottiin sitä niin paljon kuin sain ja aina piti sen jälkeen kehua tosi paljon ja taaas kiinni ja taputus ja samaa jatkettiin aika pitkään, kunnes Manta oikeesti tuli tosi hyvin kootuks ja Stella vaan huus, että "hyvää tosi hyvää ratsastusta!" :) Manta oli sen jälkeen ihaaan hirveen hikinen ja vaahdossa! Tyttö oli tehny töitä :) (ja lämmin maneesi...) 



(kuvat videolta)




















Loppuilta vaan hengailtiin muitten kaa, tutustuttiin, kuvasin Karon ja Leon tuntii ja käytiin ratsuriihessä mistä tarttu mukaan Tompalle uudet ohjat ja Veeralle talviratsastushanskat. Klo18 meillä oli kuntotesti ja aiettä mulla on ollu koko tän päivän lihakset kipeinä! Jouduttiin tekee punnerruksii,vatsoi,kyykkyi ja kaikkia tasapainoharjotteluita! Mutta kuulemma mulla ihan hyvä kunto, että sain kaikista niistä tulokses hyvä. :) Illalla oli vielä palaveri missä kerrottiin seuraavista leireistä ym ja sitten iltapala.

Sunnuntaina herättiin jo aikaisin (20 vaille 7) jotta me lähettäis lenkille! Käytiin siinä sitten ponitytöt kävelemässä, kun nuoret ja junnut oli jo lähteny aikaisemmin, senjälkeen syötiin, käytiin kävelyttää poneja ja laitoin Mantan kuntoon valkkuu varten. 
Tein taas perus verkan minkä jälkeen alotettiin. Laukkasin aluks ympyrällä aika matalassa ja pyöreessä muodossa eteen ja Stella katto ja sen jälkeen se hyppäs selkään ja kokeili Mantaa. Manta näytti tositosi hienolta Stellan ratsastaman!! Sen jälkeen kun hän oli mennyt sillä jotain 15min niin Stella kertoi mulle, että millainen se oli ja mitä mun pitää sitä sitten auttaa niissä asioissa. Hyppäsin sitten ite selkään ja tehtiin taas vahvaa ravia ympyrällä ja laukassa kokoamisia. Ajoittain ne onnistui Stellan mukaan jo paljon paremmin kuin eilen ja Manta oli muutenkin tosi kivan tuntuinen. Lopuksi hän kertoi mulle miten mun kannattaa jatkaa treeniä kotona ja sen jälkeen menin loppuverkkaamaan ja kävelemään.


-
 Tähän väliin mul ois ollu super hienoi kuvia Stellasta ja Mantastakin, mut en nyt kumminkaan laita.:D

©Karo

Tunnin jälkeen käytiin vielä syömässä lounas, kattomassa toisten tunteja ja sitten poni traikkuun ja kotiin!

Nyt oon kyllä niiin poikki tän viikonlopun jälkeen! On pitäny herää aikasin, enkä kyllä kauheen ajoissa nukkumaankaan oo menny ja on ollut niiin paljon tekemistä ja kaikkee uutta tietoo. Ei kyllä yhtään turha leiri ei! Saatiin hirveesti kaikkia uusia neuvoja ja niksejä mitkä jää nyt kotitreeneihin. :)

20 kommenttia:

  1. woow proot ja onnee! ja tää oli yks sun kivoimmist postauksist tähä asti :)

    VastaaPoista
  2. Onnee renkaaseen pääsystä! Hassut noi laikut mantassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu se vaihtaa vissiin karvaa tolleen laikkujen kautta! :D

      Poista
  3. joo laita joku kuva stellasta ja mantasta? :DD ja hienon näköstä teijän meno!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En viitsi laittaa toisista kuvia ilman lupaa nettiin, mutta kiitos! :)

      Poista
  4. Voi , onnee paljon! (:<3 Ja tosi hienon näköistä menoa! <3(;

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Hirveesti onnea, ootte hienoja ! :)

    VastaaPoista
  7. Onnea! Mut mä olinkin aika varma et pääsette ;)

    VastaaPoista
  8. Ihan superia!!! Onne iha hirmusesti!:) Ootte kyl nii hyvän näkösii yhessä ja teijän menoo on aina kiva kattella :)

    http://somecountrygirl.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. onneeee ootte supereit ♥ ! hienosti meette oikeesti :o ja adsfghj kiva postaus, ootte liiaan hienoi :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiittii tekii ♥ vähäks kiva saada tällasteit kommenttei ku ootte nii kannustavii ja ihanii! :)

      Poista
  10. vähä sä oot nätti ja hyvä ridaa! :) liityin lukija joukkoon! :D

    VastaaPoista
  11. Oo, oisin halunnu nähä Stellan kuvii ponin selässä (: mun vuokraponi asuu Stellan yksityistallilla :)

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: