21.3.12

Verkkailua

Anteeks tosi paljon taas ku oon ollu niin epä aktiivinen bloggaaja! Mutta  se syy on kun meillä ei toiminut ainakaan viikkoon netti ja nyt se toimii taas ainakin yhdellä koneella ja toivottavasti pian myös muilla koneilla kun ne netti korjaajat tulis ! (:

Mutta siis Ypäjällä meni ihan... noo... miten se nyt ottaa ! Periaatteessa oon tyytyväinen ku iha eka Fei ja iha ekat kansalliset ja siis täähän ois nyt se suomen vaativin ponitaso, mikä ei ole vielä mun tasoa et mun tasoa on ennemminkin sitte mitä meil on suunnitelmis just ponicuppi tasoo ja näin. Et käyttiin nyt vähän niinku "tutustumassa" et millasta siellä on. Mut siihe verrattuna et melkein kaikki muut siellä oli maajoukkue valmennettavia ja muutenki kisannu aikasemmin noit luokkii saatikka sitte ollu viime kesän pm nii iha hyvi meni. :) Molemmat ponit kyl levis vähä radalla varsinki niis laukkaosuuksis eli parempaan oltais pystytty, mutta ei voi mitään. Tosi mukava kokemus oli ylipäätään tai siis tosi jännä niinku! :D

Nyt sitte ollaa viikonloppuna vaa verkkailtu ja tänään kävin juoksuttamassa mantan mut meen nyt ja sit ku netti toimii munki koneella nii yritän olla aktiivisempi ja lisäillä kuviakin jos ois aikaa ja kirjottaa niinku täsmällisemmin eiku... tai sillee kuitnekin niinku tarkemmi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: