31.3.12

ft. rosaaa !

Jee ! Rosa (mun kaveri) tuli meille eilen yöks ja meil oli tosi kivaa! Koko eiline ilta ku oltii nii väsyneitä nii oikeesti naurettii va iha kaikist naurettavimmille asioille eli siis ihan kaikelle ! mut oli kivaa :D

Eilen mulla oli joskuus 17 aikaa tunti Mantalla. Me treenattii kokoamista ja se osottautu yllättävän hankalaks, ku mantaa ei oo varmaa aikasemmin iha hirveesti koottu niinku et tehtii saman tapasesti mitä olitii tiistain tunnilla tehty et oli puomit ja sitte sihe välii piti saada tyylii 6, 7 tai 8 laukka askelta ja ny tehtii samaa ilman puomeja. Vaikeinta siin oli ylläpitää se laukan lennokkuus samalla ku kokos iha mini laukkaa ja pitää kuitenki edestä kevyenä ku se on tosi tärkeetä aina :) . Sit viel kaikkee taivutusta ja sellasta ja lopusk viel lisättyi kunnes  väsähdin tai siis mul alko jotenki sattuu mahasta tosi ilkeesti nii en pystyny enää oikee keskittyy sit iha lopus mut meni iha hyvin muute tunti sitä loppuu lukuun ottamatta! :)

Tänää mun  oli tarkotus mennä niinku "kunnol" läpi huomista varten molemmat ponit, sillä mä meen molemmilla huomenn meijän seuran seurakisoissa k.n specialin, mutta mun onnekseni tietty maneesi oli täynnä just sillo ku oltii tulos.. -.- siel oli siis shettis ryhmä ja esteitä nii ei siin ollu yhtää tilaa. Sitte päätettii Rosankaa et vois kokeilla vaikka tota kenttää. Se ei ollu viel täysin sula et tietyis paikoist sellasta oikee kuralampee mut siit keskeltä iha kuiva ja siel nyt oli ainaki tilaa ! :) 
Molemmat ponit oli aika tahmeita. Tein just vähä avoo ja parit lisätyt ja sellasii siirtymisii et yritin saada hyvinpohkeen etee, mut ei et ne oli varmaa siitä pohjasta vähä sellasteit mut ei se nyt nii paljo haitannu, huomenna sitte verkkaan hyvin enne rataa. Rosa oli nii kiltti, et se laitto tompan kuntoo ja piti sitä samaa aikaa ku ridasin mantaa ja sit vaihoin ja samalla otti jopa kuviiki meijän järkkärillä eikä se ollu koskaan ennen varmaa kuvannu järkkärillä! :D Tompastaki nyt vaan pari tollast verkkailu +yks halailu kuva ku se kamera alko temppuilee rosal väähä ... :D


mun oma GROOMI! ;)












hihi! eiks oo taiteellinen tommone  hahmotelma? :D
Kivat muut ku huomenna mulla on siin luokassa Mantalla eka lähtö ja sitte tompalla mantan radan jälkee noin 30 min ? nii mun pitää varmaa juoksuttaa tomppa jo ennen ku lähen mantankaa et se ois sillee jo lämmitelty ja sit  vaa nopsaa yritän tehä jotain sen kaa siin 30minaas :D muut ei se mtn :) Yritän jotenki selvitä siitä, toivottavasti muistan sen radanki ! (:

1 kommentti:

  1. Paljon paljon onnee kisoihin! Pitäsköhän ens kisoihin ittekki tulla kisaamaan? Noo kaippa tuun!

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: