20.5.12

Melkein hellettä

Tänään on ollut niin lämmin taas, että huhhuh! Ei siis käyty itseasiassa tänään ollenkaan ratsasmassa, et omat ponit sai ihan vapaa päivän! (:

Koko aamupäivän luin vaan kokeisiin kunnes joskus klo16 aikaan lähettiin Lotan kanssa (ja Veerakin halus tulla mukaan) Ella ponia ratsastamaan. (Ella-poni on siis mun kaverin, Lotan, maybe tuleva kesävuoraponi XD)

Lotta käveli ensin maastossa alkukäynnit ja mä ja Veera käveltiin siin mukana ja siinä vaiheessa oli tullu jo hirveen kuuma vaik meilki oli vaa t-paidat päällä! :D

Kentällä mä alotin ensin, et keventelin ja sit laukkasin molempiin suuntiin. Alotin sit sen jälkeen työskennellä ravi-käynti siirtymisiä molempiin suuntiin, et se tulis vähä nopeemmaks pohkeelle. Sen jälkeen tein vähän voltteja ja pohkeenväistöjä ja huomasin , et se oli paljon jäykempi vasemmalta kun siihen toiseen suuntaan se väisti, nosti laukat, ja taipui paaaljon helpommin, eli sitä vasentakin sit vaan työstämään! Lopulta ku olin saanu sen jotenkuten avuille niin se oli jo ihan hikinen ja rääkätyn näköinen, voi toista :D Sit siis vaihettiin ja Lotta meni loppuajan. Se meni Lotallakin kai ihan hyvin, vähän oli lopussa jo väsynyt, mutmut :D Sen jälkeen käveltiin vielä maastossa loppukäynnitkin. :)



 Tässä jokunen pikku pätkä. Ei sit oikeesti tarvii kuunnella äänil ku en jaksanu ottaa pois!!!! :D








LOTTA ja Ella :)
 Loppukäyntien ohella käytiin samalla pellolla kun viimeksi ottaa pari tällasta söpöily kuvaa :)
LOTTA ja Ella :D


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. joo haha ! se selitti siel vissii veeralle jotain ku veera kysy et "kumpi on parempi ratsastaa, sinä vai minä?" ja sit lotta alko vaa jotain nii :D XD

      Poista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: