5.5.12

jännittää(kö)

Tänää kävin iltapäivällä ridaa molemmat ponit. Tein molemmilla sellasen noin 35min verkan tai ei ihan verkan et vähä enemmän ku verkan, mut en mitää reeniikää et jaksais huomen si hyvi! ;') Molemmat oli iha hyviä. Manta oli taas aluks vähä hassu ku ei ois halunnu mennä yhtee kulmaa millää, mut sit mä muistin et ulkoavut ja puolipidätteet nii kyl se sit alko kuuntelee jo paremmin!

Illemmalla (noin 18 aikaa?) menin viel käymää Rosalla ku halusin viel nähä sitä ja viedä sille sen rippilahja ku en pääse sen rippijuhlii tai konffiksee huomen ku on ne kisat just sillo iltapäivällä! :( Ku pääsin sinne nii Rosa oli keksiny et voitais käydä maastossa nii mä menin niitten ponilla Tiinalla ja se meni Mairella. Meni iha mukavasti et juteltii ja käveltii suurin osa matkasta ja vähä ravailtii ja mä viel laukkasin eli siis iha sellai rauhalline lenkkivaa. Sit vaa syötii pitsaa ja alettii kattoo jotain leffaa ja siinä tää päivä sit meniki :D

ps. huomenna on tän vuoden ja mantalla eka alue kisa He A rata! Ei mua silleee viel jännitä, mut kiva ku ne kaikki muut melkee on jotain aikuisii ja sillee... hehe :D no yritän parhaani ! ;)

behind the scenes - viime kesä(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: