17.5.12

Ponicupin 1.osakilpailu !

Eilen lähettiin koulunjälkeen ajamaan Lappeenrantaan. Reilu 3 tunnin matkan jälkeen ratsastin molemmat ponit lyhyesti paikan päällä. Se oli toosi iso paikka! Pelkkää ruohoo vaa raviradan ympärillä ! :D anyway, molemmat ponit oli iha ok kun verkkasin ne sillee 30min et jaksais seuraavan kisapäivän.

Tänä aamuna äiti heräs jo aikasemmin aamulla ja kävi heittää poneille heinät ja prixit. Sen jälkeen ku oltiin itekki herätty ja syöty nii lähettiin hotellilta kisapaikalle letittää poneja. Mä ekaa kertaa ompelin letit ! Ku mul menee aina hermot ku pelkät kumppari letit on nii lössöjä ja aukee heti ja  kaikki sanoo et ompelemalla pysyy paremmin ja näyttää siistimmältä. Ja niin kävi! Okei, kesti aika kauan laittaa ne, mut vaikka ite sanonkin niin niistä tuli tosi siistit ja napakat! asia erikseen miten sain ne sit revittyy pois... :D
jyrsijä :D

keskittyny ilme ;)



Kävelin Mantaa pitkin ohjin aluks ainakin sen 15min ja sit aloin verkkaa iha normisti kevyttä ravii ja laukkaa ja semmosta. Sit ku Riitta tuli niin alettiin tekee siirtymis harjotuksii ja muuta sellasta et se tulis takajaloilleen ja kuuliaiseks. Se tuntu heti aluks tosi hyvältä, ku Manta on semmonen poni et se aina kisoissa terästäytyy heti ja se on tosi hyvä piirre siinä! :) Rata meni ihan hyvin, jotain turhii rikkoja esim. keskiraveissa ja jotain valmistelemattomia siirtymisiä, mutta kuitenkin 67.0% ! Keventelin sit mantaa hetken ja lähin vaihtaa Tomppaan.

 Tompankaa tein samoi harjotuksia, mutta vähän itsenäisemmin, sillä Riitalla oli siinä toinenkin joka oli menos mua ennen radalle. Tomppa tuntu kans iha hyvältä. Radalla se oli myös iha hyvä, vähä tuntu tahmeelta ja siltä et saisin tyylii koko ajan tuuppaa sitä eteen ja näin, mut ei se kyl kuulemma näyttäny yhtään siltä. Ei kyl mitään isompii rikkoikaan tullut ja sit pujahti 67.400% ja 1. sija!!

Oli aika yllätys, että Tomppa kiri vielä iiihan tosi pienin prosentein Mantankin edelle. Loppu tulos oli että Tomppa 1. sija ja Mantalla 3. sija! Tosi kiva juttu! Manta ei kyl päässy palkkareihin, mutta Tomppa otti sen ruusukkeen Mantan puolesta!








Ei saatu videoita radoista kun videokamerasta oli akku loppu... :( mutta saatiinpahan ainakin vähän kuvia! ;)

Oon kyl tosi tyytyväinen tähän päivään, vaikka Manta ois voinu mennä kyl paljon paremminkin, et ku se on ollu vast sen puol vuotta meillä niin mä en oo saanu siit vaa viel iha kaikkee irti, mut kyl tää täst lähtee !
Nyt oon iha rättipoikkiväsyny ja huomenna pitäis vielä raahautuu kouluun! Ei voi mitään, tosi mukava päivä oli kuitenki vaikka siellä Lappeenrannassa oli ihan sairaan kuuma! Varmasti ainakin yli +30 astetta auringossa! :D

5 kommenttia:

  1. Oi onnee, onpa hienot ponit! :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia :) Etenki Tomppa nois kahes ravikuvas ;D

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja niimpä, Tomppa oli niiin hienona! :) <3

    VastaaPoista
  4. Onneks olkoon! Sait uuden lukijan, kiva blogi ja hienoja poneja :)

    VastaaPoista

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: