3.5.12

two ponies today

Veeralla tuli niska kipeeks tai jotain niin menin tänään molemmat ponit! Meen kyllä huomenna jaja ylihuomennakin... :D Koskaa sunnuntaina messilään aluekisoihin !! :')

Menin ensiks Mantalla. Se tuntu iha ok:lta. Otin taas jalkkarit ylös ku sit sain ne pohkeet paremmin kii (vaik kisas pitää mennä jalustimil I know) mut halusin vaa :'D. Tein aluks niinku avoi, sulkui just siks ku ne on hyvii taivutus tehtävii vaik niit ei oo siin sunnuntain radassa jaja niit on kiva mennä ku ne suluki menee Mantankaa jo tositosi hyvin! Tein myös ihan pohkeenväistöjä uralta keskihalkaisijalle (koska niitä on siinä sunnuntain radassa) ja myös parit takaosakäännökset ja muita radan osia. Manta oli itse asias sit lopulta tosi hyvä! :') En viittiny sitä hirveen kauaa ridaa joten menin sen jotain 40min ja sit lähin tallille ja vaihoin Tomppaan.

Tompalla menin samoi harjotuksia ku Mantalla. Se ei ollu kyl yhtään yhtä hyvä, just varmaan ku en oo menny sitä ku viimeks silloin lauantain estekisoissa et veera on nyt vaa menny sitä. Se oli aika tahmee aluks mut sit lopuks se oli iha hyvä! En viittiny sitäkää kovin kauaa mennä ku se kenttäkki pöllys iha hirveesti ja hirveen ärsyttävästi ku sitä tuli välil silmiin ja suuhu ..:D Pitäis sitä kenttää alkaa kastella ku se on nyt iha kamala ku vaa pöllyy hirveesti. No, en voi mitään sille. :D


Päivän Outfit! :D

Tomppa iha väsyny :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki positiivinen palaute on aina tervetullutta ! (: